Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elofordult mar veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elofordult mar veletek olyan, hogy hiaba éltek boldog parkapcsolatban, valakivel talalkozol, vagy csak meglatod és eszméletlen modon " vonz"?

Figyelt kérdés

Ugy értem ezt a vonzast, hogy tudod, hogy soha, semmi nem lesz belole, de mégis van az illetoben valami, ami baromira "felkorbacsol", és annyi torténik csak, hogy egy kellemes érzés tolt el, ha latod a delikvenst..

Hat, bevallom, nalam volt egy ilyen,a rendeloben ahova jarok tobb fogorvos dolgozik, és az egyik fogaszban ( nem az enyém!) van valami, ami nagyon megfogott, iszonyat férfias, karakteres. Egyszer lattam csak, tobbet nem is hinném hogy latom, de a " hatasa ala" kerultem :)

Nalatok volt mar ilyen?

2010. márc. 9. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól még,hogy szereteten alapul,minden kapcsolatban adódnak hibák,kivétel nélkül.Ergo,nincs teljesen tökéletes kapcsolat.Ezért van a szeretet,hogy ennek ellenére is kitartsunk a másik mellett,és tudjuk tisztelni,ha probléma merül fel,megosztani vele.

A kísértés szembe jöhet,és ilyenkor jön a másik iránti szeretet,és a józan eszünkre hallgatunk.Ezért van a szeretet.

Nekem ez a véleményem.

2010. márc. 9. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11.21 vagyok

Attól nem leszel hűtlen mert belebotlasz egy röpke érzésbe(nem érzelmekről beszélek,ÉRZÉSEKRŐL),és a párodhoz sem úgy mész haza ,hogy nem szereted többé!A kérdéstől ne szaladjunk el ennyire! Én azt gondolom hogy egy számomra csinos,érdekes hölgy néhány percre "lenyűgözhet" bármikor !Amelyiknek meg sikerült még nagyobb hatással lennie rám,azzal együtt élek 14 éve,na ez a különbség!:D

2010. márc. 9. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
12:47 vagyok,és igazad van,ezért is írtam le a véleményemet,reflektálva egy másik válaszra.Picit olyan érzésem volt,mintha az illető már hűtlenségnek állítaná be ezt a jelenséget.Pedig nem az,ez egy természetes emberi érzés.Ez bizony bárkivel,bárhol előfordulhat.Velem is megtörtént már,mint írtam fentebb.Ennek ellenére évek óta van egy boldog kapcsolatom.Ő az,akit szeretek és tisztelek,és van az a pasi,akit megnézek,és vonz,de ennyi,semmi több.Ez alap dolog szerintem,mindkét nem esetében.
2010. márc. 9. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem ilyen azzal baj van,mert akkor nagyon közömbös lehet minden iránt!Nem vagyunk kövek!ÁMEN! :D
2010. márc. 9. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... erről mindig a legjobb barátom apja jut eszembe, és a fiának intézett mondása: "hűséget fogadtam, nem vakságot".
2010. márc. 9. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Én el se tudom képzelni, milyen az, h valaki egész életén át csak egyet szeret. Sztem ilyen nincs. Mindig kell az újdonság, új emberek megismerése. Maga a tudat, hogy többet soha más nem lesz, megőrjítene.
2010. márc. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!