Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nah szóval nemrég ismertem meg kavartunk discoban 2x én úgy gondoltam kezd valami kialakúlni, írtam neki Facebookon, és ég és föld a különbség a személyes találkozónál és Facebookon van hogy vissza se ir, meg így alapból nem is ír szar rám, de személyesen búj puszilgat stb. szóval szerintetek mit tegyek? Hagyjam vagy egyéb tanács?
egyéb információ:
21 éves a leányzó,sokan udvarolnak neki ez által szerintem kicsit elvan szálva,megismerkedés éjjelén nem hagyta magát hogy megcsókoljam és ez tetszett benne.(másodiknál már igen)
én 22F
2015. aug. 14. 13:26
1/2 anonim válasza:
ez a facebookos dolog igazabol nem nagy cucc, az elo kontaktnal ismerkedj vele, legyel vele sokat es ha ugy van, hogy bejossz neki, akkor menjetek tovabb. De ha elvan szallva, ahogy irtad, es most csak te is egy vagy a tobbi kozul... ismerd ki es utana donts
2/2 anonim válasza:
Ne a facebookbol indulj ki. Talalkozzatuk inkabb surubben, hivd el szemelyes talalkozora, onnan mar latni fogod, mi a szitu.
En pl. baromira utalok neten chatelgetni, lehet o is ugy van ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!