Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem olyan sok kövér lánynak?
Figyelt kérdés
Mindig kifognak maguknak.Sajnos nem az eseteim,vékony lányok tetszenek.
Én nem vagyok kövér.
2015. aug. 14. 10:25
21/31 anonim válasza:
a 20-as válaszábol pedig ezek szerint az jön le, egy ronda pasi a kérdezó.A kövér lányok is lehetnek szépek, izgatóak....söt...... 20-as te egy undorító ember vagy mert ilyeneket írsz.lehet sokkal különb és értékesebb emberek mint te,
22/31 anonim válasza:
6-10 vagyok. Ejnyeeee! Most miért kellett lepontozni, mert nem tetszenek a csonti pasik? Hiszen ez csak ízlés kérdése, nem tehetek róla. :)
23/31 anonim válasza:
Valószínűleg a megfogalmazással volt probléma.
Kérdező: én már biztosan tudom, miért tetszel sok kövér lánynak. Azért mert a Te szemedben majdnem minden lány kövér. :) :P
24/31 anonim válasza:
#21? Fáj az igazság? :) Csak nem magadra ismertél? :D Tanuljátok már meg, a kérdező kérdez, arra kell válaszolni, nem egymás válaszaira ezen az oldalon. :D
25/31 A kérdező kommentje:
Szerintem reálisan látom.30%-tól kövér egy nő.
Szerintem azért,mert ők nem tartják nagyra magukat.Így hát nem úgy vannak vele,hogy ők a királylányok,akiknek be kell hódolni...
Kár,hogy ehhez a felfogáshoz társul nekik egy bálna kinézet is.:)
2015. aug. 14. 13:07
26/31 anonim válasza:
Pedig a lány, akit linkeltél olyan 18% körül van.
27/31 A kérdező kommentje:
Tudom,ő az ideál.
25% talán még belefér.
2015. aug. 14. 13:13
28/31 anonim válasza:
Hát, ha ilyen tahó típusú srác vagy, az többnyire bejön azoknak a lányoknak, akiknek alacsony az önbizalma és nem teszik túl magasra a mércét. Ez persze nem igaz minden duci lányra, de más összefüggés nem igazán jut eszembe.
29/31 A kérdező kommentje:
Inkább csak őszinte.
2015. aug. 14. 14:24
30/31 anonim válasza:
Biztos azért, mert ízlésficamosak! :D
Én ugyanis kövér voltam/vagyok/leszek is...de soha nem néztem gebe pasasra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!