Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem olyan sok kövér lánynak?
Figyelt kérdés
Mindig kifognak maguknak.Sajnos nem az eseteim,vékony lányok tetszenek.
Én nem vagyok kövér.
2015. aug. 14. 10:25
11/31 anonim válasza:
Sejtettem. Veled van a baj. Egy átlagos, normális testalkattal rendelkező nő vagy így néz ki, vagy pár kilóval több, de semmiképpen nem kövér.
12/31 anonim válasza:
8.:ez szerinted már a vastag kategória a képen? :O Na az ilyen férfiak miatt van rengeteg lánynak testképzavara és ezért boldogtalanok :(
13/31 A kérdező kommentje:
Akit linkeltem ő tökéletes számomra.
2015. aug. 14. 10:48
14/31 A kérdező kommentje:
Nem vastag.Csak nála vastagabb ne legyen.:)
2015. aug. 14. 10:53
15/31 anonim válasza:
Azt írod ,,mindig kifognak maguknak,, figyelj ha nem akarnád te is igazábol nem fognának ki, gondolom eröszakot meg sak nem vesznek rajta.de valahol csak hagyod magad nekik kifogni. Egyébként éppen most olvastam az igai férfias férfiak a teltebb nöket kedvelik,az a vonzo nekik.Mielött leharapnád a fejem én 176 cm magas és 56kg vagyok, na puszi
16/31 anonim válasza:
# 15: Én is pont ennyi vagyok. :D
17/31 anonim válasza:
Kérdező: a linkelt csaj egy csontkollekció. Nem akarom megbántani a kimondottan vékony lányokat, ők is lehetnek ugyanúgy gyönyörűek! Nyilván ha neked ez tetszik, akkor ez tetszik. De erre a csajra jópár kilót kéne ahhoz is aggatni, hogy teltnek nevezzük, nem hogy kövérnek.
18/31 anonim válasza:
A linkelt lány 168 cm és 54 kg, utána néztem. Nos, én a nála 20 kg-val magasabb súllyal, 75 kg vagy afeletti tömeggel rendelkező lányokat kezdeném el először kövérnek hívni.
168 cm-hez
- 55 kg vékony
55-60 kg normális testalkat
60-67 kg nőiesen telt
67-75 kg duci
75 kg - kövér
Aki már az 55 kg-os lányokat kövérezi, azokkal baj lehet fejben.
19/31 A kérdező kommentje:
Én kerülöm őket messziről ilyen téren,semmi olyan jelet nem adok nekik,amit félre lehet érteni.
Igen,vékony lány.Nekem ez tetszik.:)
2015. aug. 14. 11:48
20/31 anonim válasza:
Mert a kövér lányok ha nincs pasijuk minden pasira rámásznak és mindent bevállalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!