Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal, huszonéves lányok:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, huszonéves lányok: titeket zavarna, ha szőrös lenne a pasitok mellkasa?

Figyelt kérdés
Megkérnétek rá, hogy gyantáztassa vagy valami? Az relőző barátomnak olyan jó szőrtelen mellkasa volt, a mostaninak meg szőrös és nagyon nem tetszik:(
2015. aug. 13. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gusztusa válogatja,ha neked nem tetszik,hogy szőrös,akkor mit segít rajtad,ha nekem viszont bejön? :D Nyilván nem a majomember-szitura gondolok,de pl a párom tökéletes,pont annyira és ott szőrös,ahol és amennyire nekem tetszik.

Megkérni megkérheted,hogy gyantáztassa,de lehet nem fog jól esni neki.

2015. aug. 13. 19:14
 12/13 A kérdező kommentje:
nem segítséget kértem hanem hogy írd le a saját véleményed, ha nehezedre esik ne koptasd feleslegesen az ujjad. :D
2015. aug. 13. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Én a szőrös mellkasra szavazok.

Egyébként volt olyan barátom, akinek a háta, ujjai is totál szőrösek voltak. Először nem tetszett, de aztán a szerelem mindent megszépített.

Puszilgatni a szőrt meg tényleg nem jó, ne puszilgasd, ha zavar . Ennyi :)

26 N

2015. aug. 14. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!