Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy felfigyelj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám és kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 20 éves, onnan tudom, hogy létezik, mivel kb. 1 hónapja még az öccsével kavartam, de nem lett belőle semmi, és most vettem észre, hogy nagyon helyes a tesója, a buszon mindig látom, sokat figyelem, persze nem feltűnően, mert nem merem, de szoktam néha látni, hogy néz, meg mindig köszön, ááááhhh nagyon bejön. Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám? Myvipen bejelöljem?
2010. márc. 8. 21:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jó kedvetek van, látom. :D

Akkor nem jelölöm be. :D

Mosolygok, ha látom. TUTIIIII! És az szemétség lenne, ha mondjuk az öccsével újra elkezdenék haverkodni, annyira, hogy elmenjek hozzá, és ott a tesójával..... ? :D

2010. márc. 8. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt sem mered, marad a mosoly :) Nézd, közben tekergesd egy tincsed, harapd meg a szád szélét. Ha még ez sem, hát... akk csak mosolyogj szépen, és köszönj kedvesen :) De azért az sokkal jobb lene, ha egyszer megjegyezned, h "hűű, ma tök jól áll a hajad!" v vmi ilyesmi, érted... :D
2010. márc. 8. 21:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :D Főleg, hogy alig van haja xDDDDD
2010. márc. 8. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:

egy csaj ismerősöm azt mondta, hogy buszon ismerkedni gáz. azon felül esküszik a myspace-re... xD

de myvipen tényleg ne jelöld, az a lehető legszarabb megoldás. a myvip csak a 13 éves p*csák körében menő, úgy gondolom. komolyan.

egyébként meg nyugodtan menj oda hozzá szerintem a buszon, ne félj, ő jobban be lesz tojva, mint Te, legalább az nyugtasson. :D vesztenivalód meg nincs. én hogyan örülnék (be lennék tojva :D), ha egy csaj odajönne hozzám a buszon, aki nem a tesóm. xD

hajrá :)

f/21

2010. márc. 9. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!