Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álszenteskednek itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álszenteskednek itt a férfiak, a nőket szidják, hogy csak a külső számít, mikor híztam pár kilót és egyszerűen eltűntek a fiúk mellőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Itt a gyakorin sokan állítják, hogy csak a tapasztalataikat osszák meg, nem pedig lejáratják a női nemet. Hát akkor most íme az én tapasztalatom: egy évvel ezelőtt 56kg-ot mutatott a mérleg alattam és ha végigsétáltam az utcán általában mindig nagy figyelem övezett körül, rengeteg férfi odajött hozzám ismerkedni, randira hívni, de természetesen elutasítottam őket, mert már alakulóban voltam egy fiúval, akivel végül sajnos nem jöttünk össze. Napi szinten körülbelül 3 ember szólított le.

A télen egy baleset miatt kórházba kerültem, egy hosszabb periódusra mozgásképtelen voltam, de az aggódó nagyszülők folyamatosan hordták a "gyógysütiket" és mikor végre valahára hazabatyoghattam, és megméredzkedtem, a mérleg felfelé billent, 65kg-ot mutatott. Már így is ruhatárat akartam újítani így kapóra jött az ürügy, hogy nem jönnek fel a régi gönceim. Kizárólag szexi, nőies darabokat vásároltam és szuperül éreztem magam az új kollekciókba és elégedett voltam az "új" testemmel, mert vékonyabban nem büszkélkedhettem valami áramvonalas, domború vonulatokban gazdag testtel, de most a fenekem és a mellem is nőtt. Úgy éreztem hogy ha már úgy is most megyek egyetemre, akkor kezdődjék egy új fejezet az életemben és szerzek egy párt magamnak, hiányzik egy társ. Igen ám, de amióta híztam 9kg-ot, a kutya nem néz rám. De komolyan! A szórakozóhelyeken ott gubbasztok a sarokban és ha kezdeményezek egy fiúnál, az mindig elegánsan vagy kevésbé úriemberhez méltóan lekoptat.

Eddig próbáltam kezdeményezni Facebookon, strandon, szórakozóhelyeken, vagy csak leültem festegetni a parkba, egy darabig nézegettek az emberek, de senki nem ült le beszélgetni, mindenki sietett valahová. Nem kellek a fiúknak így, viszont én nagyon jól érzem magam a bőrömben, jobban, mint vékonyan.

Fiúk, hogy is van ez a dolog, hogy átlag feletti fiúknak is be kell érnie a csúnyácskával? Szép lánynak tartom magam, mégsem érdeklem semelyik srácot sem, rám sem pillantanak az utcán attól függetlenül, hogy ők maguk előnyös vagy előnytelen külsővel rendelkeznek. Álszentek lennétek?

2015. aug. 12. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
22%
kötekedésből 5!
2015. aug. 12. 17:46
 32/72 anonim ***** válasza:
71%

Szánalmas, ami itt megy.

Kérdező kár volt kiírni ezt a kérdést, úgyis téged hoznak ki hibásnak, ha a fejed tetejére állsz, akkor is.

Ők megoszthatják a nagy élettapasztalatukat, ami 110%-ig igaz és soha nem túloznak, de ellenben MI nők ezt már nem tehetjük meg, mert ha igen, azért is mi vagyunk a hibásak. Mi hazudunk, a mi tapasztalataink nem is igazak.. Nevetséges.

Ők bezzeg kikérik maguknak, hogy ismeretlenül ítélkezel felettük és ismeretlenül nevezed őket x-nek meg y-nak, de ők persze ezt nyugodt szívvel megtehetik. Nekik szabad általánosítani, nekik szabad az ÖSSZES nőt lehordani és egy kalap alá venni, annak ellenére, hogy a nőknek csak egy töredékét ismerik. Tipikus.

Nem csak az az igaz ám, amit ti tapasztaltok és amit ti mondtok, nekünk is ugyanúgy vannak tapasztalataink, és bőven van negatív is köztük. (nagy részük)

Barátnőmet dobta pár éve egy pasi olyan indokkal, hogy "kicsi a csöcsöd". De volt már abból is probléma, hogy felszedett +3-4 kilót. Folyton ment a célozgatás, hogy "Tudok egy jó edzőtermet...elmehetnél végre".

Velem egyik exem az utolsó hetekben kb úgy beszélt, mint valami kutyával, persze ha visszaszóltam, azt már kikérte magának, aztán csodálkozott, hogy otthagytam.

Van az ismerősi körünkben egy átlagos lány, ad magára, normális, a gond talán annyi, hogy kicsit husi. Nem dagadt/kövér/molett blabla, csak szimplán van rajta pár kiló plusz. Elárulja hány fiú néz rá? Egy se :) És azt, hogy hány koptatta le ilyen-olyan okokkal? Rengeteg!

De biztos ez is kamu, hisz amit mi mondunk, abban nem lehet igazság.

Bármit csinálnak a nők, mindig mindenért ők a hibásak. Amikor mással már nem tudnak támadni, mert fáj nekik az igazság, akkor jönnek azzal, hogy "Biztos te is a jóképű alfahímeknél próbálkoztál".. Ennyit tudnak.

Be kéne ismerni, hogy rengeteg pasinak ugyanúgy fontos a külső, sőt soknak csak az a fontos. De nyilván ez sem igaz.

2015. aug. 12. 17:47
 33/72 A kérdező kommentje:
62% hányszor kérdezzelek még meg, hogy konkrétan mire válaszoljak?????
2015. aug. 12. 17:47
 34/72 A kérdező kommentje:
One man, kötekedek, nem tagadom, viszont te egy normális érvvel nem hozakodtál még elő.
2015. aug. 12. 17:48
 35/72 anonim ***** válasza:
28%
# 33 Leírtam, nem is egyszer. Arra, hogy nekem már volt kövér barátnőm, mert én nem vagyok felszínes, mint a lányok. Tehát nem állja meg az az érved a helyét, hogy aki itt kritizálja a női nemet, az nem jobb náluk.
2015. aug. 12. 17:49
 36/72 A kérdező kommentje:
#32-es köszönöm, megfogalmaztad a lényeget, amit szerettem volna mondani.
2015. aug. 12. 17:50
 37/72 anonim ***** válasza:
73%
32-s, ezt jól leírtad. Kérdező, az 1. válaszolónak arra nem reagáltál, hogy nála igenis nem számít a külső, szóval vannak kivételek.
2015. aug. 12. 17:51
 38/72 anonim ***** válasza:
10%
mit érveljek? az hogy csak kötekszel itt? értelmetlenűl.....
2015. aug. 12. 17:51
 39/72 A kérdező kommentje:
#35 én azt elhiszem, hogy neked a kövér nők is tetszenek. Viszont te egy ember vagy. Mellettem viszont több ezer férfi elment és az már reprezentatívabb, mint a te példád. A fórumon azt látni, hogy vannak a normális, becsületes, belsőbe szerető átlagsrácok az igaz élettapasztalatokkal és a hazudozó pénzéhes nők, akik normálisnak akarják beállítani magukat. A valóság ennél árnyaltabb.
2015. aug. 12. 17:52
 40/72 anonim ***** válasza:
22%
Nem láttál még husis, vagy akár kövér csajt pasival, ugye? :)
2015. aug. 12. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!