Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gumi rossz védekezési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gumi rossz védekezési módszer a férfiaknak hosszú távú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Férfiak komoly kapcsolatban mennyire zavar ez benneteket?
2015. aug. 12. 12:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

# 18: nézd, én elfogadom, hogy nektek jó a gumi. De minden egyes kérdésnél, ahol ez szóba kerül, jössz azzal, hogy a szemét, önző férfiak, akik elvárják a párjuktól, hogy másképp védekezzenek! Ha te elvárod, hogy mások elfogadják, hogy nektek jó a gumi, akkor te meg fogadd el, hogy vannak férfiak és nők is, akiknek viszont nem jó! És ha a férfinak kényelmetlen, kellemetlen, esetleg el sem tud élvezni gumiban (mert van ilyen is!), akkor ne legyen már holmi szemétládának kikiáltva, mert szeretné élvezni a szexet! Akkor igenis mindkét fél érdeke, hogy más megoldást találjanak!

Ti csak gumizzatok, ha jólesik, de olyan elánnal dicséred azt a vackot, amit a többség gyűlöl, mintha minimum érdekelt lennél a forgalmazásában.

2015. aug. 12. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:

1. Nem tudom kivel keversz össze.

2. Te nem tudsz olvasni? Pont azt írtam, hogy a védekezés KÉT ember közös megegyezése kell, hogy legyen. Abban teljesen egyet értek veled, hogy ha önzőség a nőtől elvárni azt, hogy tablettát szedjen, akkor ugyanolyan önzőség elvárni azt egy férfitől, hogy óvszerrel védekezzen. Ezért a hasonló kérdéseknél mindig azt szoktam írni, hogy próbáljanak KOMPROMISSZUMOT KERESNI. Rengeteg helyen leírtam már többféle védekezési módot is, köztük a pesszáriumot is, az más kérdés, hogy nekem nem vált be.

2015. aug. 12. 16:21
 23/27 anonim ***** válasza:

Már csak itt is visszaolvashatnád, hogy miket írtam.

1. "Ha egy férfi annyira nem lenne hajlandó, hogy bármiféle kompromisszumot kössön, csak azt várná, hogy én szedjek tablettát, azzal nem tudnék együtt lenni."

Kiemelném a KOMPROMISSZUMOT KÖSSÖN részt. Nem azt mondtam, hogy nem lennék együtt olyannal, aki nem hajlandó kotont húzni, hanem azt, hogy olyannal nem szeretnék együtt lenni, aki nem hajlandó olyan megoldást keresni, ami MINDKETTŐNKNEK megfelel.

Egyébként megkérdezhetem, hogy milyen pesszáriumot használsz és honnan rendelted?

2015. aug. 12. 16:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Egyébként a leával a fő bajom nem az volt, hogy lehetett érezni, hanem az, hogy kész rémálom volt leszedni. 10 perc küzdelem úgy, hogy közben attól féltem, kirángatom vele a méhemet is.

Barátnőm rendelt pesszáriumot, azt mondta, hogy azt is baromi nehéz leszedni, magának nem is tudja, a barátjának kell segítenie. És pont ugyanazt érzi, mint én, hogy kijön vele a méhe is.

Emiatt úgy gondoltam, nem dobok ki emiatt újabb 12 ezer forintot. De ha tudsz olyan típust mondani, ami neked bevált, lehet még egyszer megpróbálkozom vele.

2015. aug. 12. 16:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem rendelni kell, hanem nőgyógyásszal felíratni. Ő állapítja meg a megfelelő méretet. Amit rendelni lehet, az nem pesszárium (még ha annak is nevezik), hanem méhszájsapka.
2015. aug. 12. 19:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyébként veled milyen kompromisszumot lehet kötni, miután azt írtad, hogy a gumin kívül semmi nem jó? És ha olyan férfival lennél, aki gumiban nem tud elélvezni? Köttesse el magát?
2015. aug. 12. 19:35
 27/27 anonim ***** válasza:

De Magyarországon hol veszed meg, amit felírnak? Ugyanis itt tudtommal nem lehet pesszáriumot kapni. De ha te tudod, hogy hol lehet, akkor megköszönném.

Nem olyan férfival vagyok, aki gumiban nem élvezi, szóval tárgytalan. De nyilván ha olyan lenne, akkor keresnék más megoldást. Kipróbáltam volna másfajta spermicidet vagy használom a leát annak ellenére, hogy szar kivenni. De szerencsém van, mert nincs rá szükségem.

2015. aug. 12. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!