Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gumi rossz védekezési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gumi rossz védekezési módszer a férfiaknak hosszú távú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Férfiak komoly kapcsolatban mennyire zavar ez benneteket?
2015. aug. 12. 12:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%

# 8: "Tizensok évig használtam hormonális fogamzásgátlót. Soha semmi bajom nem volt tőle"

Örülj a szerencsédnek, de ne általánosíts!

2015. aug. 12. 13:53
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem egyforma a szervezetünk, szóval mindig egyénileg kell mérlegelni. Nekem a tabletta jó, én is a szerencsésebbek közé tartozom ebből a szempontból, viszont ott van anyukám, akinek kész kis listája van, mire érzékeny, mit nem szedhet, egyszer próbálták a spirált, azt sem viselte el a szervezete. Úgyhogy a szüleim kiegyeztek a gumival.

Még egy családon belül is láthatjátok, mennyire nem ugyanaz a jó megoldás.

2015. aug. 12. 14:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A tabletta mindenkire másképp hat. Amúgy pár év után szokták javasolni a szünetet vele az orvosok.

Tényleg nem cukor, szerintem a nő döntse el vállalja-e a vele járó kockázatot. Mert van, nem is kevés és nem apróságok. Nem véletlen kell vizsgálat előtte (engem többre is elküldött a dokim). Szexben nekem jobb gumi nélkül, de ez megint egyénenként változó. Ilyen kérdésben, bocs, de a férfi véleménye nem mérvadó. Persze figyelembe kell venni, de könnyü úgy papogni, hogy neki csak előnyei lesznek a másik meg vagy szenved vagy nem.

2015. aug. 12. 14:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

#4: hátrább az agarakkal, te arrogáns vulva. Fogadni mernék rá, hogy férfiként alaposabban utánanéztem a fogamzásgátló tabletták előnyeinek-hátrányainak, mint a nők 95%-a.

A fogamzásgátlók mellékhatásai és kockázatai bőségesen el vannak túlozva a mindennapi médiában.

Mielőtt kivörösödött arccal megint nekemesnél, fontold meg a következőket:

1. Tudom, hogy vannak kockázatai, mint ahogy minden más szernek is. De nem érzelemmel, hanem értelemmel kell ezeket megvizsgálni, statisztikák alapján. Nem tökéletes megoldás, de összességében (amennyre sikerült megállapítani) jó és kényelmes.

2. A párom pont annyira akart váltani a gumiról, mint én, ő is utálta. Nem kértem tőle, nem erőltettem, és direkt ezért jártam utána nagyon alaposan én is. Ha abba akarja hagyni, abbahagyja.

3. Képzeld, én is figyelek rá, hogy beveszi-e. Eddig még nem kellett szólnom neki, észben tartja.

2015. aug. 12. 14:57
 15/27 anonim ***** válasza:

Azzal semmi probléma nincsen, ha te nőként azt mondod, hogy tablettát szeretnél szedni. Jogod van hozzá, hajrá! Viszont azt is meg lehetne érteni, hogy valaki nem szeretne/nem tud.

Én pl. óvszerrel egészen pontosan ugyanúgy érzem a partnerem minden rezdülését, mint anélkül. Ugyanúgy érzem, ahogy elélvez stb. Semmi különbséget nem érzek.

2015. aug. 12. 15:05
 16/27 A kérdező kommentje:
Amúgy azért kérdeztem, mert szerintem is van különbség közte. De a párom sem szereti. Persze eleinte muszáj gumival, míg nem ismerik annyira egymást.
2015. aug. 12. 15:55
 17/27 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy egy gumi-fan sem hajlandó pesszáriumra váltani, pedig nem hormonális, és még a gumi hátrányai sincsenek meg.

Spontán szex? Pont ugyanannyi idő felhelyezni a pesszáriumot, mint felhúzni a gumit. Csak ebben az esetben a nő dolgozik (esetleg a férfi segít), nem pedig fordítva. Ha valaki ENNYI "kényelmetlenséget" nem hajlandó bevállalni a párjáért, az vonuljon kolostorba.

2015. aug. 12. 15:58
 18/27 anonim ***** válasza:

79%-os:

1. Nem vagyok gumi fan, csak elismerem, hogy ez is egy megfelelő módszer a nem kívánt terhesség megelőzésére, ami speciel nekem és a páromnak meg is felel.

2. Próbáltam a pesszáriumot, nekem nem volt kényelmes, és egyszerűbb sem, mint az óvszer. És igen, a spermicideket is próbáltuk.

Tudod, ízlések és pofonok. Mint mondtam nem azzal van a baj, hogy ha valaki tablettát használ, hanem azzal, ha valaki mindenáron rá akarja erőltetni a másikra az akaratát.

A védekezés KÉT emberre tartozik. Ha a páromnak és nekem megfelel a gumi, hagy ne te mondd már meg, hogy mire kellene váltanom.

2015. aug. 12. 16:04
 19/27 anonim ***** válasza:
A pesszárium egyébként nem csak nekem nem volt kényelmesebb, hanem a páromnak sem.
2015. aug. 12. 16:05
 20/27 anonim ***** válasza:
# 19: Az nem pesszárium volt, hanem a Lea nevű kamuizé, ami se nem biztonságos, se nem kényelmes. A pesszáriumot nem is lehet érezni.
2015. aug. 12. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!