Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol az emberro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol az emberrol, aki minden elozmeny nelkul kilep valaki eletebol?

Figyelt kérdés
Felnott emberrol van szo. Viszonylag rovid ideje ismerem, szerelmes sem voltam bele, igy nem erint melyen a dolog, csak furanak tartom. Egyik nap latszolag minden ok, masnap mar nem jelentkezik, harmadik nap megkerdeztem egy uzibe, hogy van-e valami oka, hogy elkerul? A valasz: Nem kerullek. Kb ennyi. Nem all szandenkomban tovabb foglalkozni az uggyel, csak kivancsi vagyok, miert tesz ilyet egy 30+ pasi?
2015. aug. 12. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik szerelemem és az egyik legjobb barátom is így lépett le. Ha a rövid ismeretség ellenére is napi kapcsolatban voltatok, és feltételezem, úgy gondoltad, hogy jó barátra leltél, akkor szerintem ez gerinctelenség. De manapság az emberek kapcsolati kultúrájából sajnos teljesen hiányzik, mi az, hogy "elköszönni".
2015. aug. 12. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem, jobb nekem nélküle. :)
2015. aug. 12. 12:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Tobb volt kozottunk, mint szimpla baratsag. Akarhogy is, velem mindent meg lehet beszelni, ez a szonelkuleltunosdi nekem eleg gaz
2015. aug. 12. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Légy optimista, lehet, csak elütötte a villamos, - bár akkor nem állítaná, hogy nem kerül, mikor kerül.

(ez épp annyira gáz,szerintem)

2015. aug. 12. 12:38
 15/15 A kérdező kommentje:
De megis mi jarhat az ilyen ember fejebe? :-)
2015. aug. 12. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!