Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezhetem a barátom, akivel 2 hónapja vagyunk együtt, hogy elkísér-e a nőgyógyászhoz?
Anno 16 évtöl a nőgyogyász irt fel fogamzásgátlót, szülői beleegyezés kellett. Én 19 voltam
Együtt álltunk az anyukája elé. Természetes volt, hogy együtt megyünk. Későbbiekben is természetesen, mással is igy működött.
Hàt èn soha nem cipeltem sem a pasimat sem a fèrjemet oda, nagylàny vagyok el tudom intèzni! Ő sem vinne mondjuk urulógushoz...
Nem èrtem ezt a divatot!
Szerinted érdekes lenne.. :D Jó.. :D
Egyébként értelmes felnőtt embernek ez nem kínos. Kísérhetne akár szemészhez is, vagy az ortopédiára. Orvos, orvos.
Aki ezt kínosnak érzi, annak nem való kapcsolat.
#5 Én a hozzáállást nem értem. Én sem hívom el magammal a nődokihoz, sem egyéb orvoshoz, hacsak nem kell utána a segítsége..mint pl. a szemésznél, ha teljes vizsgálatra megyek.
Ettől függetlenül nem értem mi a különbség mondjuk az urológus, nőgyógyász, bőrgyógyász, szemész, ortopéd sebész között. Mind orvosok. Egyikhez sem kell bemenni, csak kint megvárni.
Nem kínos, és nincs semmiféle divat vagy szokás, aminek meg kéne feleni.
Ha igényled, hogy támogasson ezzel, ha jól esne, hogy ott lenne veled, akkor kérd meg! Ilyen egyszerű. Neki sincs semmi oka arra, hogy ne kísérjen el. Engem megkért ugyanerre a barátnőm, mi is kb. két hónapja jártunk pont. Elmentem vele szívesen, mert láttam, hogy jól esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!