Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérdezhetem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezhetem a barátom, akivel 2 hónapja vagyunk együtt, hogy elkísér-e a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Vagy ez neki nagyon kínos lenne? Srácok, ti hogy lennétek ezzel?
2015. aug. 11. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy vagyok vele, hogy aki szereti a nőket, az szeresse, vagy legalábbis fogadja el a dolog árnyoldalait is. :D Ha az én páromról lenne szó, én elkísérném.
2015. aug. 11. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Miért kell ehhez a barátod?
2015. aug. 11. 14:00
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Anno 16 évtöl a nőgyogyász irt fel fogamzásgátlót, szülői beleegyezés kellett. Én 19 voltam

Együtt álltunk az anyukája elé. Természetes volt, hogy együtt megyünk. Későbbiekben is természetesen, mással is igy működött.

2015. aug. 11. 14:02
 4/12 A kérdező kommentje:
2.: miért ne? Szerintem érdekes lenne, ráadásul közös érdek miatt megyek- hogy fogamzásgátlót szedhessek. Nyilván nem hívnám be a dokihoz, de tök jól esne, ha kinn várna :)
2015. aug. 11. 14:03
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Hàt èn soha nem cipeltem sem a pasimat sem a fèrjemet oda, nagylàny vagyok el tudom intèzni! Ő sem vinne mondjuk urulógushoz...

Nem èrtem ezt a divatot!

2015. aug. 11. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerinted érdekes lenne.. :D Jó.. :D

Egyébként értelmes felnőtt embernek ez nem kínos. Kísérhetne akár szemészhez is, vagy az ortopédiára. Orvos, orvos.

Aki ezt kínosnak érzi, annak nem való kapcsolat.

2015. aug. 11. 14:10
 7/12 anonim ***** válasza:

#5 Én a hozzáállást nem értem. Én sem hívom el magammal a nődokihoz, sem egyéb orvoshoz, hacsak nem kell utána a segítsége..mint pl. a szemésznél, ha teljes vizsgálatra megyek.

Ettől függetlenül nem értem mi a különbség mondjuk az urológus, nőgyógyász, bőrgyógyász, szemész, ortopéd sebész között. Mind orvosok. Egyikhez sem kell bemenni, csak kint megvárni.

2015. aug. 11. 14:12
 8/12 A kérdező kommentje:
5.: én is nagylány vagyok, nem érted a lényeget.
2015. aug. 11. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokat jártam nőgyógyászhoz, és elég sok nőt kísér el a párja. Engem is kísért már el. Amúgy is szokja csak a dolgot, mert terhesség alatt is kísérgetni fog, ha már a szülés előtt látni szeretné a babát. :)
2015. aug. 11. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kínos, és nincs semmiféle divat vagy szokás, aminek meg kéne feleni.

Ha igényled, hogy támogasson ezzel, ha jól esne, hogy ott lenne veled, akkor kérd meg! Ilyen egyszerű. Neki sincs semmi oka arra, hogy ne kísérjen el. Engem megkért ugyanerre a barátnőm, mi is kb. két hónapja jártunk pont. Elmentem vele szívesen, mert láttam, hogy jól esik neki.

2015. aug. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!