Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell neki az a lany,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell neki az a lany, aki ra se hederit?

Figyelt kérdés

Szoval megismertem tobb, mint 4 eve egy sracot. Akkor beszelgettunk, tetszett is, viszont volt egy olyan erzesem, hogy nem akar komolyan. Tehat visszautasitottam a kozeledeseit.

Azota megtudtam rola, hogy amolyan csajok kedvence, odavannak erte a nok, sokszor a nok probalkoznak be nala. Az utobbi idoben a kinezete is megvaltozott, ezaltal megtobb no erdeklodik iranta. Mondanom se kell, jobbnal jobbak.

Nagyon ritkan futunk ossze, viszont amikor latjuk egymast, folyamatosan bamul, mosolyog ram, tavaly is be akart menni probalkozni nalam, de ra se hederitettem.

Erdekelne, hogy ezt csak azert csinalja, mert engem nem kapott meg, en nem vagyok oda erte, mint a tobbi lany, es nem rajongom ot korbe?

Nem vagyok en se csunya, nem errol van szo, adok magamra(sokszor ruha- magassarku, esetleg miniszoknya-top-szandal kombinaciokat hordok)

2015. aug. 11. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert tényleg te kellesz neki, egyrészt azért mert kihívást jelent neki az hogy téged olyan egyszerűen nem lehet megkapni, másrészt meg lehet tényleg szeret. Tudom milyen ez. Magamra ismertem a szöveg alapján:)
2015. aug. 11. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kedves kérdező, de elég hülyén állsz ehhez a helyzethez! Túlbonyolítod az egészet magadnak. Attól még, hogy sok lánynak tetszik, miért ne érdeklődhetne őszintén irántad? Ha minden ujjára kaphatna nőt, és mégis nálad próbálkozik, akkor az számodra semmit nem jelent? Mégis mit kellene csinálnia, hogy úgy érezd, komolyan akar? Senki nem szereti az elutasítást, így nyilván nem fogja kitárni elég az egész lelkét meg pityeregve szerelmet vallani, míg nem érzi úgy, hogy nyitott kapukat dönget.
2015. aug. 11. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Én még azt is eltudom képzelni, hogy veled álmodik és veled kel a gondolataiban.

Valószínűleg, szenved is ez miatt. Lehet, te vagy a nagy szerelme.

2015. aug. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!