Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gyötör a kíváncsiság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyötör a kíváncsiság, miért akarom kiélni magam?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátom 20 éves.1 éve vagyunk együtt, nekem ő az első kapcsolatom(első szexuális élményem is vele volt).

Már akkor is rettentően ragaszkodtam hozzá, mikor még csak neten ismerkedtünk.Ez a mai napig így van, nem tudom elképzelni nélküle az életemet,hogy ne beszéljünk... de az elejétől fogva problémák voltak és kb hetente szakítottunk.

Az az igazság, hogy ha nem lenne ez a ragaszkodás, akkor a józan eszemmel tuti, hogy szakítanék vele, mert megcsalt.Igaz, részegen, de smárolt 2 csajjal a harmadikat meg fel is hívta magához, de szerencsére az nem ment.Azért történt ilyen 2-vel, mert úgy gondolta, már mindegy, úgyis szakítunk.

De ezek mellett látom és érzem, hogy szeret, de annyira nagyon nem illünk össze..én meg elkeseredettségből szintén smároltam valakivel, de már nem is ez a lényeg, hanem hogy van így értelme?

Gyötör, hogy tudom, ő nem a lelkitársam, de mégis érzem, hogy ragaszkodok hozzá és szeretem..:(

Mi a fenét tegyek???:(

2015. aug. 11. 02:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak a te agyszüleményed.

Gondolkozz egyszerűen.Attól, hogy szeretsz valakit, még nem fog kihalni belőled a nemi ösztön.Viszont vannak emberek, akikben nincs tartás,"rossz vérűek".Pl, nem tud nemet mondani a puncinak.

2015. aug. 11. 03:21
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Beszélgessetek el, alaposan.
2015. aug. 11. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem feküdj le velem
2015. aug. 11. 08:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyon erősen megszoktad azt, hogy állandóan a közeledben van, vagy kapcsolat függő vagy. Ők nem tudnak kilépni egy már egyáltalán nem működő kapcsolatból. Nem őt szereted, nem hozzá ragaszkodsz, hanem a biztos ponthoz amit , ha csak fel is merül, hogy elveszítheted összeomlassz elveszíted a határozatlanságod és szépen csendben szenvedsz tovább.

Na most ez így fog menni amíg gyereket nem szülsz neki utána még 1 kifogás ami miatt vele maradj, vagy összeszeded a lelkierőd és letisztázod, hogy ez egyikőtöknek sem jó és te jobbra én pedig balra.

Én is ilyen voltam 5 évig voltam együtt barátnőmmel, de már semmi jó nem volt a kapcsolatunkban. Mondhatni tiszteltük nagyon kedveltük és akár tűzbe is tettük volna a kezünket a másikért, de egyszerűen nem passzoltunk már nem működött az egész dolog, néha valamelyikünkre rájött, hogy szakítsunk utána a másik visszakönyörögte magát. Végül egy semmiből ki indult vita közepén rádöbbentem leültettem megbeszéltem vele, hogy ez szörnyű mindkettőnknek így nem fogunk előre lépni az életben sosem ő is belátta és igenis könnyek között, de elváltunk. Sokkal jobb lett azóta, barátilag azóta is tartjuk a kapcsolatot egyáltalán nem haragban váltunk el. 25/F

2015. aug. 11. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak kapcsolatfüggőség és/vagy gyengeség, gyávaság. Ha nincs értelme a kapcsolatnak, ha nem vagytok lelkitársak, nem vagytok szerelmesek, akkor hülyeség erőltetni. Amúgy meg 18 éves vagy, hamar elfelejted, meglátod. Persze, most nehéz, tragédia, mind voltunk már ebben a helyzetben.
2015. aug. 11. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!