Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyötör a kíváncsiság, miért akarom kiélni magam?
18 éves lány vagyok, barátom 20 éves.1 éve vagyunk együtt, nekem ő az első kapcsolatom(első szexuális élményem is vele volt).
Már akkor is rettentően ragaszkodtam hozzá, mikor még csak neten ismerkedtünk.Ez a mai napig így van, nem tudom elképzelni nélküle az életemet,hogy ne beszéljünk... de az elejétől fogva problémák voltak és kb hetente szakítottunk.
Az az igazság, hogy ha nem lenne ez a ragaszkodás, akkor a józan eszemmel tuti, hogy szakítanék vele, mert megcsalt.Igaz, részegen, de smárolt 2 csajjal a harmadikat meg fel is hívta magához, de szerencsére az nem ment.Azért történt ilyen 2-vel, mert úgy gondolta, már mindegy, úgyis szakítunk.
De ezek mellett látom és érzem, hogy szeret, de annyira nagyon nem illünk össze..én meg elkeseredettségből szintén smároltam valakivel, de már nem is ez a lényeg, hanem hogy van így értelme?
Gyötör, hogy tudom, ő nem a lelkitársam, de mégis érzem, hogy ragaszkodok hozzá és szeretem..:(
Mi a fenét tegyek???:(
De látszik, érződik, mindenki látja, hogy mennyire ragaszkodik hozzám és nem tudom, akkor miért nem tudott ellenállni a megcsalásnak??Ráadásul tényleg nevetségesek, akikkel megcsalt..
Én már csak dühből tettem, amit tettem, egy hétre rá és nem bánom azóta sem, csak forr bennem az indulat, hogy szeretem, de ezt így nem lehet csinálni.. :(
Smároltál valakivel...
Ezzel a tettel te sem vagy jobb,nincs jogod panaszkodni, ahhoz viszont lett volna, hogy elhagyd.
Nem értem, hogy kapcsolódik a kérdésed a sztorihoz. Nem ez a lényeg itt.
Nem vagytok szerelmesek. Még csak erkölcsös emberek se. (Ebben a kettőben azért egyeztek.)
Szakítsatok, ennyi.
18/L
Nekem nem egy alkalmam lett volna rá, hogy megcsaljam, mégsem tettem.
Ha ő nem csalt volna meg, nem tettem volna meg én sem.
Nem bosszúból tettem, nem tudom miért, és kb végig ő járt a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!