Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek ilyen nyaralásra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek ilyen nyaralásra a párotok nélkül?

Figyelt kérdés

Kaptam egy nagyon jó ajánlatot az egyik közeli rokonomtól.

Sokat jár külföldre, és azt mondta szülinapom alkalmából még az idén nyáron elvinne pár napra kirándulni 2 másik országba. Városnézni stb...

Jól is hangzik meg minden, de valahogy a párom nélkül nem akarok menni. Csak engem vinne, és olyan rosszul esne a tudat,hogy ő nem jöhet, vagy hogy ő gürcöl és dolgozik, én meg ott kirándulgatok, inkább visszamondanám.

Ti mit tennétek?20L

2015. aug. 10. 22:48
1 2
 11/15 Blade Bone ***** válasza:
50%
Szerintem klasz lány vagy, és szívből érzel ilyeneket látszik. :)
2015. aug. 10. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem is menned kéne. A párodnak attól talán kevésbé lesz fárasztó a meló, ha te otthon tespedsz kirándulgatás helyett? Rajta ezzel nem segítenél. A helyében én még hülyén is érezném magam, ha esetleg megtudnám, hogy miattam hoztál meg egy ilyen teljesen felesleges, önsanyargató áldozatot.
2015. aug. 10. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Semmi értelme ezért nem elmenned, semmi kivetnivalót nem látok abban, ha elmennél... Közeli rokon, tehát nem hajt rád, ez a párod számára is egyértelmű kell legyen. Tök jó lehetőség. ÉS CSAK NÉHÁNY NAP. Annyit igazán kibírsz. Nem vagytok összenőve és neki attól nem lesz éppen jobb, ha nem mész.

A barátom most pár hónap múlva akar menni külföldre közös haverjainkkal, csak azon aggódik, hogy elég jó-e a nyelvtudása. Rohadtul nem értem, hogy engem miért meg se kérdeztek, amikor nekem egyértelműen lenne kedvem menni és beszélek elég jól angolul, de mindegy... Elég önző dögnek érezném magam, ha kisírnám, hogy miattam ne menjen... Én érezném szarul magam miatta.

2015. aug. 11. 03:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak akkor mennék, ha a hideg éghajlati övezetben lenne az uticél, vagy annak a közelében.

20/L

2015. aug. 11. 05:53
 15/15 anonim válasza:
szerintem gondolj arra hogy hogy élményeket fogsz szerezni amit megoszthatsz vele , csinálj sok képet , hogy meg tudd mutatni neki merre jártál és nézegessétek meg együtt ! a kapcsolatnak is jót tesz ha új témákat gyűjtögettek . szerintem menj !
2015. aug. 11. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!