Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek ilyen nyaralásra a párotok nélkül?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon jó ajánlatot az egyik közeli rokonomtól.
Sokat jár külföldre, és azt mondta szülinapom alkalmából még az idén nyáron elvinne pár napra kirándulni 2 másik országba. Városnézni stb...
Jól is hangzik meg minden, de valahogy a párom nélkül nem akarok menni. Csak engem vinne, és olyan rosszul esne a tudat,hogy ő nem jöhet, vagy hogy ő gürcöl és dolgozik, én meg ott kirándulgatok, inkább visszamondanám.
Ti mit tennétek?20L
2015. aug. 10. 22:48
1/15 anonim válasza:
Én elmennék ettől függetlenül, majd a pároddal közösen is elmentek valahova egy hétvégére. :) Fordított esetben is arra biztatnám, hogy menjen nyugodtan. :)
2/15 anonim válasza:
Simán elmennék. Ha jelenleg lenne párom, egyikünk sem lenne oldalkocsija a másiknak, tudnék nélküle létezni, levegőt venni. Nem csak belőle áll az életem, nem akaszkodom rá, nem fojtom meg, és ezt fordítva is elvárom. Menj el!
4/15 anonim válasza:
Menj csak, nem vagytok összenőve.
5/15 A kérdező kommentje:
De én nem ráakaszkodásból akarnék vele is menni inkább... Én sem vagyok az a fajta,hogy sülve,főve együtt, de így szinte csak hétvégén tudunk találkozni, a munkája miatt. Így nekem esne rosszul,hogy több napig távol vagyok és szórakozok ameddig ő dolgozik. Ha 1-2 nap lenne simán elmennék, de ez valamiért rosszul esik a lelkemnek, de lehet rosszul látom.
2015. aug. 10. 22:55
6/15 A kérdező kommentje:
*Így IS szinte csak hétvégén...
2015. aug. 10. 22:56
7/15 anonim válasza:
világot látsz... gondolj csak bele, ritka lehetőség.
minden normális ember ilyenért sem elhagyni, sem pedig rossz szájízzel rád nézni nem fog.
és neked sem kell saját magad lelkileg terrorizálni ez miatt, lesz még időtök egymásra a jövőben.
8/15 anonim válasza:
Szerintem kissé túldramatizálod. Nem szórakozhatsz, nem érezheted jól magad, mert ő szegény dolgozik?:D És? Te is dolgozol máskor, lehet egyszer neki lesz céges bulija pl amikor te épp melózol... De kérdezd meg őt is, ha normális, úgyis azt mondja, hogy menj el.
9/15 Blade Bone válasza:
Ismerős érzés és szerintem, ha csak ott szomorkodnál a párod nélkül, úgy nem is lenne igazi, természetes hogy egy ilyen élményt inkább vele kettesben élnél át.
10/15 anonim válasza:
Én minden évbe megyek haverokkal balatonra, 1-2 hétre. Eddig úgy esett hogy sose volt barátnőm abban az időpontban amikor mentünk kivéve egyszer de akkor ő máshova ment. Ha lett is volna akkor is elmentem volna a barátaimmal, majd utána vele is valahova. Nem kérném hogy bárki miattam mondjon le egy ilyen lehetőségről, ahogy valószínűleg én se tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!