Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek baj lenne, ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek baj lenne, ha a barátnőtök rosszindulatú lenne?

Figyelt kérdés

Mármint nem úgy értem,hogy mindenkivel kitol, goromba és gonosz...

Alapból kedvesen beszél mindenkivel, nem néz le embereket, de úgymond tart tőlük. Kicsit távolságtartó velük, nem bízik meg bennük, nem hisz el mindent,sőt szinte semmit. Legtöbb dologban a csalást, hátsószándékot, kihasználást látja. Volt,hogy barátnőjében csalódott, kihasználták, azóta ilyen.

Nagymamájával alig beszél,amióta rajta száradt egy kiskutya halála,amit ő akart megmenteni.

Amúgy egy életvidám lány, jól elvan, barátja viszonylag sok van, de sosem árul el titkokat, nem bízik csak a párjában és ő neki az első.

2015. aug. 10. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem rosszindulatnak mondanám, hanem okosnak! Nyugi , nem vele van a baj!
2015. aug. 10. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

én példámból ki indulva engem egy dolog érdekel : velem milyen!

kedves,megértő,támogat,aranyos,elfogad.

ez a lényeg,ezen felül az se érdekel,ha embereket nyúzna unalomból.Nem érdekel másokkal milyen.Gyújtsa fel őket....lesz**rom

2015. aug. 10. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tökre idegesítő lenne, ha tök rosszindulatú lenne.

Tökre 19/f!:*

2015. aug. 10. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem rosszindulatúság.

Ez távolságtartás, bizalmatlanság.

2015. aug. 10. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézz egy kicsit utána a rosszindulatú fogalmának. A barátnőd inkább gyanakvó, vagy elővigyázatos...
2015. aug. 10. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:

miért van olyan érzésem hogy ez a lány te vagy?

ez szerintem se rosszindulat, hanem csalódottság, felhúztad a falakat és nem akarsz senkit beengedni, a kis katonáidat készenlétben tartod, hogy védd magad másoktól

2015. aug. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!