Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg a srác?
Van a munkahelyemen egy elég helyes, kimondottan férfias (kissé agresszív stílusú) férfi. Nem nagyon dolgozunk együtt így nem sok kontaktom van vele, de ha szeretném se lenne sok esélyem úgy veszem észre. Elég dekoratív nő vagyok, tehát fel tudom kelteni a férfiak figyelmét általában a kinézetemmel is, de nála abszolút semmi reakció. Nem igazán találkoztam még olyan férfivel aki ennyire érdektelen lenne irányomba, hogy még egy "végignézésre" se méltatna. Bár ugye benne van a pakliban, hogy én sem lehetek mindenki esete és mivel más stílusú dekoratív nők is vannak a cégnél figyeltem, hogy bárki más felkelti-e a figyelmét de semmi. Létezik, hogy egy hetero férfi ennyire érzéketlen a vizuális ingerekre?
Arról nem tudok semmit, hogy lenne-e egyáltalán valakije, senki nem is tudja a cégnél.
Arról van szó, hogy már megint nem tudjátok mi kell nektek. Ugye a feministák kiakadnak már azon is, ha egy férfi "végignézi" őket. Az angol feministák úgy hívják, hogy nemi erőszak szemekkel. Halál komolyan. Te meg erre vágysz. Hát az eszem megáll. A feministák fenyítése után már nem merünk végignézni senkit.
Amúgy meg nem kell rögtön b**izni, ha egyszer az életben pofára esel. Én elhiszem, hogy mindenki téged akar, de most van egy srác aki nem. Ez van, cicus.
Talan van valakije es eszebe sem jut mas nore nezni, esetleg mar megegette magat munkahelyi osszegabajodastol, de az is lehet amit mondtal, hogy egyaltalan nem vagy az esete. Elkepzelheto, hogy csak egyaltalan nem akar munkahelyen jopofizni mert megtanulta, hogy "hazi nyulra nem lovunk" es meg az is lehet, hogy mar tele van a toke a keehezett munkahelyi szukakkal.
Azert mert bantja az onerzeted, hogy eszre sem vesznek, nem kell am egybol buzanak gondolni a ferfiakat.
Attól, hogy nem tetszel valakinek, vagy minimum közömbös vagy neki, még nem lesz buz!... még ha ez bántja is a kis önérzetecskédet! A kolléganőkre is igaz ez.
Amúgy lehet, hogy van valakije. Tudod amíg én kapcsolatban voltam se buszon, se utcán se sehol nem stíröltem! Teljesen máshol jártam fejben, direkt elfordítottam a tekintetem, mert ennyire hűséges vagyok! Lehet, hogy Ő is így van vele. Vagy csak nem akarja a kis egodat növelni? Nem tudhatom. De ettől még nem lesz homár...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!