Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a párotok pucér képeket készítene rólatok, amíg alszotok?

Figyelt kérdés
Többször kérte már, én pedig minden alkalommal nemet mondtam. Beszéltünk róla, próbáltam megérteni, hogy ez miért olyan fontos neki, de nem sikerült... mindegy, a lényeg, hogy tudta, hogy nem akarom, ennek ellenére megcsinálta. Nemrég találtam meg a képeket, kapásból kitöröltem, de még nem jött haza, mondjuk jobb is... a kérdés, hogy ti mit szólnátok ehhez, mit tennétek? (6 éves kapcsolat, 1 éves házasság, szóval nem tinikapcsolat)

2015. aug. 10. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagyunk annyira felelősség teljesek, hogy ilyeneket nem csinàlunk. Egyébként meg minek? A net tele van top-full nőkkel/pasikkal. A megbízom a pàromban szlogen meg csak ideig-óràig szokott működni.

Oké, nézzük objektíven: milyen előnye van? Na és milyen hàtràny szàrmazhat belőle... Akinek ez a képlet magas, az nyugodtan lőheti, küldheti a fotóit! 😂

2020. jún. 3. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi rendszeresen szoktunk,nem kellemetlen nekünk meg bízunk egymásban!! 36N
2020. jún. 5. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!