Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok süket-néma nővel vagy ez kizáró ok lenne?
hát így belegondolva a kommunikáció teljesen más lenne, de attól a személyisége lehet olyan ami megnyerő...
de szerintem ezt a kommunikációs "problémát" is meg lehetne oldani...
22F
Én őszintén megmondom, hogy nem járnék. Elképzelhetetlen lenne számomra.
Az is benne van, hogy esetleg örökölhetik a gyerekeink. Olyan érzés is van bennem, hogy olyannal járok, aki másnak nem kell, s jobbat érdemlek. Kommunikálni sem tudnánk rendesen egymással. Meg hát annyi csinos lány szaladgál az utcán, tudok válogatni köztük. Ráadásul a fogyatékos emberekben csalódtam már jó párszor, rosszindulatúak többségükben.
De, ahogy látom a többi válaszolót, legtöbben a külsőre mennek rá, hogy ha jól néz ki... az a döntő. Ez nem lehet stabil alap. És mi lesz ha meghízik pl.?
Persze én is állhatnék a dolog másik oldalán, ahol én vagyok s süket-néma, s átélném a különböző negatív élményeket.
Volt egy haverom, ő süket-néma csajjal járt, és esküszöm úgy nézett ki, mint Weisz Fanni. De dobta a haveromat, mindig a facebookon ült a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!