Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne így ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy srác ,aki tettszik . Kb .mindketten 25 évesek vagyunk. Párszor találkoztunk csak ,de még sosem beszéltünk. Kicsit kutakodtam utána ,és megtaláltam facen. Gondoltam ráírhatnék valamit.

Csak mit ?

Gáz lenne?

Szerintetek mit írjak neki?

Addjatok tippet !

Köszi

2015. aug. 9. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"szia :) miújság?"
2015. aug. 9. 19:55
 2/12 anonim válasza:
Először jelöld be:) bátran írj rá, 50-50% :)
2015. aug. 9. 19:56
 3/12 A kérdező kommentje:
De mit írjak neki?
2015. aug. 9. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
"Szia, tudnál ajánlani valami jó bulihelyszínt péntek estére?"
2015. aug. 9. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
teccesz. XD
2015. aug. 9. 20:00
 6/12 anonim válasza:
Szia. Már egy ideje nézegetlek, nagyon szimpatikus vagy, szívesen ismerkednék veled :) /Én ennek örülnék 27/F/
2015. aug. 9. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Vagy ha visszajelöl, megnézed a képeit, és kipécézel valamit róla... pl.

"Szia, látom, jártál Franciaországban/Argentínában/Timbuktuban. Régi vágyam, hogy eljussak oda, mesélnél róla kicsit?"

vagy

"Szia, látom, szeretsz motorozni/szörfözni/sakkozni. Én most szeretném elkezdeni, tudnál tanácsokat adni?"

2015. aug. 9. 20:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Ahogy láttam-leszűrtem a képeiből ilyen kocsi mániás lehet szerintem . A legtöbb képén kocsival pózol vagy kocsit szerel.
2015. aug. 9. 20:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem riadna vissza?
2015. aug. 9. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
De, lehet, hogy visszariadna. És akkor mi van? Változtat valamit a jelenlegi helyzeten? Viszont lehetséges, hogy nem riad vissza.
2015. aug. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!