Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mivel lepitek meg a párotokat névnapján?
Figyelt kérdés
Mekkora értékben?2015. aug. 8. 16:22
1/6 anonim válasza:
Grafitceruza készlettel (a rajzolás a hobbija), kb 6-7000 ft.
Megsütöm még a kedvenc tortáját is.
2/6 anonim válasza:
# 1: Ez nem rossz ötlet! :) Kösz a tippet! :)
(Az én párom is szeret rajzolni.)
3/6 A kérdező kommentje:
Névnapra torta?:)
Jöhetnek még,mivel az én párom nem szokott rajzolni (annak ellenére,hogy tud :DD )
2015. aug. 8. 16:40
4/6 anonim válasza:
Fiú vagyok. Egykori barátnőm napokig kérdezte hogy mit szeretnék névnapomra. Nem tudtam mit mondani, illetve mondtam neki hogy szeretem a meglepetéseket.
Azon a napon nem is adott először semmit. Azt hittem elfelejtette.
Aztán ágyba bújás után miközben én voltam alul, és ő fölül, akkor azt mondta hogy itt az ideje hogy átadja a meglepetésemet, és egy "lyukkal" arrébb ült.
Hát ez valóban meglepetés volt. :-)
5/6 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de semmivel, mert nem ünnepli a névnapját, gyakori neve van és nem tudja melyik az "igazi" napja. :D Attól még bármilyen hétköznap elhalmozom szeretettel és törődéssel, nem kell ahhoz ünnep. :) Ha ünnepelné sütnék neki sütit szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
Hahha,utolsó előtti :DDD Utolsó,neked is köszi:)
Esetleg még valami?:)
2015. aug. 9. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!