Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen ajándékokat kaptatok eddig a barátnőitektől, feleségeitektől? Illetve hölgyek, milyen emlékezetes ajándékkal leptétek meg eddig a párotokat?
gördeszkára gondolsz? gondolom 18 alattiak vagytok és így ez a pénz rengeteg SOK!
Te kaptál egyébként ilyen összegben tőle ajándékot?Vagy remélhetőleg fogsz kapni?Mert,ha nem,akkor inkább max 10ezret költs rá. :D
Szerintem vehetsz nyugodtan nagyobb dolgot neki ennyi pénzből,de legyen benne azért egy kisebb torta is(2-3ezer forintból bőven kapsz 8szeletes tortát is) és 10-12ezred marad másra.
Fiatal felnőttek vagyunk, ezért is ide írtam a kérdést!:)
Nem, nem gördeszkára, de ha kiírnám pontosan a típusát, akkor lehet rájönne hogy Róla szól a kérdés :D Nem hiszem hogy annyira gyakori az a típus, ami neki tetszik.
Tulajdonképpen nem tudom pontosan, hogy milyen összegben kaptam tőle eddig ajándékot, de mindig nagyon szép dolgokkal lepett meg(például parfüm, nyaklánc...gondolom nem 1-2 ezer volt, de ezen kívül is mindig kerveskedik nekem valamivel). Nem sajnálnám én rá azt a 10-15 ezret, de kétlem hogy eléggé kihasználná. Ha azt vesszük felnőtt, szerintem 1-2 évig venné használatba, mert utánna 'kinőné'.
De mint említettem, inkább az érdekelne, hogy más miket kapott,ill minek örülne. Hátha eszembe jut még valami, ami eddig nem.:)
Mi még mindketten tanulunk a barátommal és meg is beszéltük, hogy nem fogunk egymással ajándékháborút vívni, hogy ki ad nagyobb és drágább ajándékot, mert úgy elveszik a dolog értelme. Sokszor kézzel készült ajándékot kap a másik, vagy elvisszük valami olyan közös programra, ami tudjuk, hogy nagyon tetszeni fog neki.
Ha a te barátod szereti a pasisabb dolgokat, elvihetnéd pl gokartozni, vagy kalandparkba, esetleg a haverjaival paintballozni. Nem tudom, az mennyibe kerül, de legalább egy közös élmény lenne, nem egy nagyon drága deszka, ami két hónap múlva már a sarokban porosodik.
20/L
Én sosem kifejezett ajándékokkal lepem meg a párom, mindig inkább olyasmivel, amire éppen vágyik. Ilyen szempontból tehát hasonló, mint nálad a deszka. :) Tehát pl. van egy könyv, amit régóta keres, egy akármi, amit kinézett, de magának nem venné meg... Ezekből az elejtett megjegyzésekből lehet építeni. :) És bár lehet, hogy pár év múlva kinövi a hobbiját, de azért az hosszú idő, annyi időre "megéri" az ajándék. (Most mondjuk, ha kapna egy telefont, számítógépet, az is elavulna-tönkremenne két év alatt, ruha és egyebek szintén.)
Egyébként ha nincs ilyen konkrét dolog, akkor inkább a kicsi de emlékezetes apróságokra megyek rá. Pl. párom imádja a zombikat, születésnapjára valami síros-zombis tortát akarok neki sütni, és csak apróságot kapna ajándékba, egy általam készített "emlékbigyót", vagy hasonlót. Így a belefeccölt idő és munka az igazi ajándék. :)
25N
3-as: Igen, mi is így vagyunk vele. Mi is szoktunk kézzel készített apróságokat ajándékozni egymásnak, ami már magában több energiát és figyelmességet igényel.:) Viszont ebben a hónapban leszünk együtt egy éve, tehát a kézügyességemet most arra fordítanám. Gondoltam az élményre is, viszont olyan városkában élünk, ahol mondhatni semmilyen lehetőség sincs. De komolyan. Paintball van egyedül, de az meg egyikőnket sem vonzza túlságosan.:(
4-es: Igen, az elejtett dolgokból lehet építeni.:) Vannak ám vágyai a páromnak is, és figyelek is rá (például amikor könyvre vágyott, akkor azt kapott), viszont mostanában xbox-ot és egy motort emleget, ami lássuk be, nem fér bele a keretembe :D meg ezek amolyan jövőbeli vágyai:)
Hm, sírós-zombis torta, igazán jól hangzik!:D Ügyes lehetsz akkor sütés terén, és teljesen igazad van, a belefeccölt munka és idő valóban igazi ajándék!:) A párom is minden ilyen 'apróságot' értékel:)
5-ös: No igen. Ezt is értem:) Tehát egy süti is teljesen elég. A lényeg hogy gondoljunk a másikra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!