Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A dögös, vagy a bájos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A dögös, vagy a bájos nőket részesítitek inkább előnyben, ha komoly kapcsolatot terveztek? Elsősorban 25 év feletti urak válaszait várom.

Figyelt kérdés

Dögös nő alatt értem azokat, akik kihívóan öltöznek, erős sminket viselnek szinte mindig, nagy mellük és széles csípőjük van.

Pl.: Kim Kardasian, Beyoncé, Carmen Electra

Bájos lányok pedig akik szolidan, de nőiesen és ízlésesen öltözködnek, a sminkjük általában szolid, vékonyak, kecsesek, már-már balerina alkatúak.

Pl. Natalie Portman, Emma Watson, Amanda Seyfried.

2015. aug. 7. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

33F létemre nekem az első kategóriád a cougar-ba illik, engem nem mozgatnak meg a 40-50-es nők.

A bájosban pedig max. Natalie Portman tartózik bele, igaz ő is 34 éves már. Az agresszív feminista és a leszbikus csaj kimondottan rossz választás a kategóriát illetően.

Emma Watson engem egy veszett buldogra emlékeztet, de ízlések és pofonok, nos tőle biztos kapnál párat, ha nem teszel rendet a szobádban :)

2015. aug. 7. 21:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Én igazából csak a külsőségekre gondolok, Amanda szerintem nagyon bájos a boci szemeivel és a szőke hajával. Emmára pedig elsősorban a testalkata miatt gondoltam.
2015. aug. 7. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Bájos

35 F

2015. aug. 7. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Bájos, mindig a bájos tetszik. Ahw :D
2015. aug. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!