Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, kell manapság valakinek egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
22 eves ferfi leszek nemsokara. Eddig mindossze 1 komoly parkapcsolatom volt, nemreg lett vege. De sajnos arra kell rajonnom igy utolag hogy az a volt parom talan nem is szeretett. En vilag eletemben amolyan jofiu voltam, senkit nem bantottam, igy neha annyira borzaszto hogy megsem kellek senkinek. Barmit megtennek azert hogy vegre en is erezhessem egy no igazi szerelmet.
Sportolok, egyetemre jarok, tervezem a jovomet nem az a "majd lesz valami" tipus vagyok. Kedvesnek es figyelmesnek, odaadonak mondanak. Nem talalok valaszokat
2015. aug. 7. 17:04
11/13 anonim válasza:
2 csaj is írt ide, egyik se válaszol a privátra. Ezek után tényleg csak rinyálni és sajnáltatni magukat járnak ide.
12/13 anonim válasza:
látom vkik szeretik lehúzni a válaszokat. :D ha nektek így jobb, akkor nyomjátok, én pont lesz**om, h ki mit gondol, engem az se érdekel, ha nincs bnőm, de most pl. eléggé úgy néz ki, h lesz, de sok sráctól úgy elvenném a lehetőséget, akiknek megadják a csajok ezt, és odaadnám olyan srácoknak, akik megérdemelnék jobban, de nem lesz nekik. Na, de ennyi volt, ezt is pontozzátok le, ha ettől jobban érzitek magatok tényleg. :)
13/13 anonim válasza:
#11: még ha nem is azért jöttek ide, h sajnáltassák magukat, az vicc, h még a lehetőséget se adják meg maguknak sokan interneten, mert itt tök gáz megismerni sokaknak vmi olyan személyt, akivel talán illenének egymáshoz. :D szóval a net ezeknek a csajoknak csak arra jó, h itt rinyáljanak, élőben, ha nem lesz, akkor így jártak, pedig sose tudni, h találnának-e pl. itt a tudós srácok között egy okosat, akivel mondjuk imádnák egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!