Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, kell manapság valakinek egy ilyen ember?
22 eves ferfi leszek nemsokara. Eddig mindossze 1 komoly parkapcsolatom volt, nemreg lett vege. De sajnos arra kell rajonnom igy utolag hogy az a volt parom talan nem is szeretett. En vilag eletemben amolyan jofiu voltam, senkit nem bantottam, igy neha annyira borzaszto hogy megsem kellek senkinek. Barmit megtennek azert hogy vegre en is erezhessem egy no igazi szerelmet.
Sportolok, egyetemre jarok, tervezem a jovomet nem az a "majd lesz valami" tipus vagyok. Kedvesnek es figyelmesnek, odaadonak mondanak. Nem talalok valaszokat
Majd kesobb jonnek a valaszok, hogy ha jol keresel akkor nem problema not talalni.
Nekem is ez volt, most boven az atlag folott keresek, es meg csak (annyira) ronda sem vagyok, es megis 3 eve nem talalok baratnot :D Dafuq?
Kicsit a GYK altal atverve erzem magam...
Folyamatosan kihasználtak, átvertek, amint megkedveltem valakit az élet vagy így vagy úgy elvette tőlem. Elég volt. Belefáradtam, hogy az senkinek sem jó ha törődnek vele, ha érdeklődnek iránta, ha szeretik. Lassan bízni nem tudok már az emberekben mert mindig visszaesek arra a pontra, hogy csak a baj lesz belőle ha a megszeretem.
19L
Szerintem ha elmondanám a történetem megértenéd. :)
De hát, persze, csak sajnáltatni akarom magam. Egy nőnek könnyű, őt nem használják ki, őt nem verik át, ha mégis így történik akkor ez természetesen az én hibám mert a tökéletességre vágyom, és a női társaim állandóan szelektálnak. Ne általánosíts. Nem mindenki ugyanolyan.
Amit leírtál, az valószínűleg a kérdésed szempontjából nem releváns. Az emberek többsége alapvetően jó és igyekvő, így csak emiatt nyilván nem fognak felfigyelni senkire.
Az a kérdés, hogy mi az, ami pluszként jelenhet meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!