Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hajléktalanok is maszturbálnak? *-*
Egyszer volt, hol nem volt, egy csöves a metrón. Amikor kanos lett, fogta magát elfordult és rárántott a brére. Nem is nagyon takargatta magát. Amikor végzett visszafordult mintha mi sem történt volna.
Na most! A kérdésem arra irányulna, hogy ez csak egyedi, elszigetelt eset volt-e, vagy pedig maszturbáló csövesek agymosott hordái fogják elárasztani a metrókat?
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
*-*
"És ne kezdjetek itt szentbeszédet mondani, mert aki dolgozni akar, az talál munkahelyet, nem egész nap fekszik, és piál."
Láthatóan halvány fogalmad sincs, hogy milyen körülmények vannak ma magyarországon.
"Láthatóan halvány fogalmad sincs, hogy milyen körülmények vannak ma magyarországon."
Butaság. Aki akar munkát, az talál is. Én 19 éves pályakezdő vagyok, csak egy szimpla érettségim van, az se valami extra jól sikerült, mégis szereztem munkát.
És mégis ki az aki adna munkát egy csövesnek?????!!!!
Igen te lehet hogy kaptál munkát mert fiatal vagy, van esetleg megfelelő családi háttered, ami szintén nem elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!