Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hajléktalanok is maszturbálnak? *-*
Egyszer volt, hol nem volt, egy csöves a metrón. Amikor kanos lett, fogta magát elfordult és rárántott a brére. Nem is nagyon takargatta magát. Amikor végzett visszafordult mintha mi sem történt volna.
Na most! A kérdésem arra irányulna, hogy ez csak egyedi, elszigetelt eset volt-e, vagy pedig maszturbáló csövesek agymosott hordái fogják elárasztani a metrókat?
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
*-*
"Butaság. Aki akar munkát, az talál is." - aki annyira le van csúszva, hogy már nincs agya se, meg lakása se, az nem talál.
"Én 19 éves pályakezdő vagyok, csak egy szimpla érettségim van, az se valami extra jól sikerült, mégis szereztem munkát." - neked van lakásod (gondolom a szüleidnél laksz), tudsz tisztálkodni, vannak ambícióid. Egyébként meg a pályakezdő fizetéseddel meg az érettségiddel kitörölhetnéd a valagad. Egy albérletre se lenne elég.
Ezek az emberek 40-60 év közöttiek. A fiatalabbak még csak-csak fenntartják magukat valahogy. Ezeknek az embereknek az életminősége a bányászbéka tetves valaga alatt van, lehetetlen önállóan kiszakadniuk ebből. Ne hasonlítsd magad hozzájuk.
15:19
Teljes mértékben igazad van
Gábor
"Lehet 20-30 év múlva ti is csövesek lesztek, s majd a 4-es metrón fogtok zsebhokizni!"
Hátha addigra elkészül..^^ :))
ahogy te is, ők is kielégítik magukat
más kérdés, hogy erre mi nem vagyunk kíváncsiak, és ahogy én nem ujjazom magam a metrón, ő se zsebhokizzon
arról meg hogy ilyen helyzetbe került, nem biztos hogy tehet
tudok olyan hajléktalanról, aki azért jutott erre a sorsra mert a felesége kidobta a közös lakásból stb
16/lány
Nem vagy egyedül. Én már olyat is láttam aki hokizás közben azt ordibálta hogy:"AAAAGY" és engem bámult. Szerencsére el tudtam menekülni mielőtt rám támadt volna. Jobb lesz ha vigyáz mindenki mert a metrón szemelik ki az áldozataikat és a g.civel fertőznek. Én már be is szereztem a szükséges láncfűrészt, shotgunt, géppuskát egy esetleges támadás esetére. Addig is lehet gyakorolni: [link]
Na de a viccet félretéve: Ők is ugyanúgy csinálhatják, mint bárki más, csak ne nyilvános helyen. (ha már nincs házuk akkor legalább egy bokorban) mert kisgyerekek és idősek is vannak. Ugyanígy vagyok a melegekkel. Vannak, akik tehetnek róla, hogy idáig süllyedtek, meg vannak akik nem. Én szívesen adok nekik egy kis pénzt, mert nekem nem sok, de lehet hogy ő éppen ételt venne. Aki meg piál, az vessen magára, hogy büdös és ápolatlan lesz. Remélem, hogy majd egyszer egy normális kormány megoldja ezt a problémát, addig is itt van nekünk ez a kis agyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!