Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elnézhető ez a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézhető ez a barátnőmnek, vagy gyanúra ad okot?

Figyelt kérdés

Az anyja (anyósom, bár még nem házasodtunk össze) itt lakik a szomszédban, mert ez egy ikerházzá kialakított ház amiben élünk.

A mi házunkban is van asztali számítógép, meg laptop, meg persze az anyja házában is.

Nos a páromnak az lett a szokása, hogy átvonul az anyjához gépezni és órákat tölt el ott. Amikor átmegyek, mindig mond valami hülye kifogást, hogy épp meggyet magozik ott a gép mellett, vagy a mosógépre figyel (mert régi a gép és hajlamos kihúzódni) a mi háztartásunkban még nincs megoldva a mosógép.

Viszont gyakran akkor is átmegy amikor épp nincs se mosnivaló, se semmi, és ott teázgat, gépezget, olykor egész nap én meg nem értem miért.

Ez ok lehet a szakításra? Mert már felhívtam rá a figyelmét, hogy zavar, de látszólag nem érdekli, ugyanúgy átjárgat.

Illetve még jobb kérdés, foglalkozzak ezzel egyáltalán? Ez probléma egy kapcsolatban?

2015. aug. 7. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor jöjjetek össze a #8-al, hímsovinisztához az olyan nők passzolnak :D

2015. aug. 7. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Túl fiatal még.. Esetlen, tapasztalatlan.. :) Ha már ott tartok, h összeköltözök valakivel, azért némileg ismerem, h mi az ami tuti betalál pl ételben és mi az ami nem. Pl. férjemnek a főzelékek nagy része kilőve.. így tudom, h a főzeléken kivül van kb 625 féle étel ami gyorsan és laktatóan tud elkészülni.. Még ha esetleg az ember ki is fut az időből, vagy kevés alapanyag áll a rendelkezésére. Majd belejön.. csak kérdés, h melletted, v valaki más mellett.. Rajtad áll, Kérdező :)

30N

2015. aug. 7. 17:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak hát otthagyni így egyről a kettőre nem lehet főleg nem egy összeköltözés után. Ki kell vennem valamennyi energiát a kapcsolatból, hogy külön tudjak menni. De ez már más téma....
2015. aug. 7. 17:47
 14/19 A kérdező kommentje:

12 az ilyen nők ha jól néznek ki pénzes pasi mellett jó sok elszórható pénzzel, meg drága hiperszuper háztartási gépekkel belejönnek a dolgokba.

Én biztosan nem fogok fölöslegesen a kelleténél több pénz ölni ebbe csak azért, hogy ő többet mereszthesse a seggét.

2015. aug. 7. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Marceline, a Kérdezőnek semmi extra kívánsága nincs, csak annyi, hogy a barátnője értelmesen, önmagára és környezetére igényes felnőtt nőként és ne lázadó kis tinicsajként álljon az együttéléshez.

Rajtam kivül azért még akadnak érettebb csajok 20 -on évesekből is. Ehhez aztán nem kell velem összejönni, meg mindenféle feminista-himsoviniszta dumát belemagyarázni :)

2015. aug. 7. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Meg amúgyis, majd ha lesz egy olyan pasi, akit tisztelsz és szeretsz annyira, akkor nyilván ha egész nap keményen melózik, h tudjatok haladni nem széttárt kézzel fogod várni és kuplerájban, hanem igyekszel otthont teremteni.. Dehát... ezt magyarázom, h az ilyesmihez agyilag meg kell érni :)
2015. aug. 7. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi mindketten dolgozunk és rendet tartunk itthon és nem az egyik dolgozik a másik meg kiszolgálja mindenben. Eszem ágában nem lenne olyan pasival összejönni, aki úgy gondolja, a nő főzzön meg takarítson rá és csinálja amit ő mondd, mert ő dolgozik.

Nekem munka után sem esik nehezemre mondjuk elmosogatni este, akkor egy pasi se rinyáljon, ha azt mondom neki, bocsi de ma nincs kedvem kaját csinálni, csinálj valamit magadnak ha éhes vagy.

2015. aug. 7. 17:55
 18/19 A kérdező kommentje:

Már bocs, hogy beleszólok a csevejbe de világosan leírtam, hogy az alap probléma az, hogy az anyjánál mereszti a seggét egész nap heteken keresztül, most nyár van, én halasztok egy évet a főiskolával, nem gond, de úgy gondolom, hogy ha dolgozom majd, ugyanezt fogja csinálni.

Nem értem mit hadováltok itt arról, hogy eltartatom magam vele, meg takaríttatok. Nem erről van szó, hanem arról, hogy úgy kell "haza" rángatni.

2015. aug. 7. 18:04
 19/19 anonim ***** válasza:

""Mi mindketten dolgozunk és rendet tartunk itthon és nem az egyik dolgozik a másik meg kiszolgálja mindenben. Eszem ágában nem lenne olyan pasival összejönni, aki úgy gondolja, a nő főzzön meg takarítson rá és csinálja amit ő mondd, mert ő dolgozik.

Nekem munka után sem esik nehezemre mondjuk elmosogatni este, akkor egy pasi se rinyáljon, ha azt mondom neki, bocsi de ma nincs kedvem kaját csinálni, csinálj valamit magadnak ha éhes vagy.""

Marceline,

Tele van ellentéttel az írásod.. < Nekem munka után sem esik nehezemre mondjuk elmosogatni --- ma nincs kedvem kaját csinálni, csinálj valamit magadnak ha éhes vagy. >

Nem azt mondtam, hogy egyik telepedjen a másikra és szolgáltassa ki magát. Mert ez a "normális".

Képzeld, az én férjem is beáll főzni, ha pl beteg vagyok, vagy pl nyulat készít (én nem szeretem elkészíteni). És képzeld el, hogy a férjem még egyedül is be tud vásárolni, sőt emellett még viszi ide-oda a gyerekeket is és nem azért mert muszáj, hanem mert ő akarja..!

Amikor még mindketten dolgoztunk, (én gyesen vagyok) köztünk is meg volt osztva a munka, de akkoris az volt, ami most van, hogy addig, amíg otthon kupi van vagy vár egy rakat mosnivaló,nem indultam semerre és főleg nem akkor, ha már a párom otthon volt, vagy tudtam, h haza fog érni nemsokára.

És nem azért, mert a férjem megparancsolta,h mire hazaér rend legyen, vagy mert nem tud egy mosást elindítani, a ruhákat szétválogatni, csupán a saját IGÉNYEM miatt, hogy ha már kézreesik, megcsinálom, hogy ne a dzsuvába, a rendetlenségbe kelljen hazamennem anyuéktól. A főzésre meg ilyesmire már ki sem térek.

Az, h a te párod ezt elviseli, hogy ilyen szöveggel lerázd magadról, annak biztos oka van (nyilván valamiben ő is így áll hozzád, részedről ez egy kompenzáció felé, hogy megmutasd nem vagy a rabszolgálja, mert szerintem normális esetben ezt nem kell hangoztatni, hogy: " Ha éhes vagy csinálj magadnak valamit"..

szóval efelett nem ítélkezem, biztos megvan az okod rá, hogy miért beszélsz így vele. Férjem és köztem hála az égnek működik normálisan a kommunikáció.

2015. aug. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!