Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha huszonéveim közepére sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha huszonéveim közepére sem volt még kapcsolatom, akkor ne is álmodjak arról, hogy valaha férjem, családom lesz?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 22:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy pont rossz embereknél próbálkoztál. A leírásod alapján azért nem tűnsz olyan borzasztónak.

Szerintem benned már inkább az a negatív kisugárzás dolgozik, még ha próbálkozol, próbálkoznál is.

2015. aug. 6. 23:42
 12/23 anonim ***** válasza:
a külsőt nem tudom elképzelni, mert annyi kanos idióta van, aki biztos, h akarna. mit érzel te problémásnak magadban?
2015. aug. 7. 00:15
 13/23 A kérdező kommentje:

Se szép nem vagyok, sem elég érdekes.

Ha egyáltalán hozzámszólna valaki, azt azért szerintem észrevenném, anélkül viszont nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is próbálkozna próbálna.

2015. aug. 7. 00:25
 14/23 A kérdező kommentje:
*próbálkozni próbálna
2015. aug. 7. 00:26
 15/23 anonim ***** válasza:

Modell magas vagy?

Mi a baja az arcodnak pattanásos?vagy hulye a képed:)

2015. aug. 7. 01:09
 16/23 anonim ***** válasza:
A feleségem 30 volt, amikor megismerkedtünk, és én voltam/vagyok az első kapcsolata, van gyerekünk is. Csak járj nyitott szemmel vagy használd a netet és ne add fel.
2015. aug. 7. 03:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Álmodni bármiről lehet. De most komolyan, honnan lehetne tudni, hogy mi lesz 1, 2, 5 év múlva?

Viszont kiváncsi lettem rád, hogy miért látod magad ilyen rossz színben.

2015. aug. 7. 07:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Üdv sorstársam :)

Nálam sem próbálkoznak az elmùlt 5 évben konkrétan csak négy pasas próbálkozott nálam de ebből kettő a buli hevében komolytalanul (pont más karjaiból ugrott rám majd ugrott tovább egy másik nőre) a másik kettő abszolùt nem illett hozzám személységre...előttük is csak egy jelentkező volt gimibe de akkor még nem akartam kapcsolatot. Viszont utasítottak már vissza pasik négyszer is...az utolsót még nem értem hisz neki bárki jó rajtam kívül, mindegy. Most kezdem magam abszolut kiegyensùlyozottnak érezni, vannak céljaim ja és nyitott vagyok a világra, emberekre, nem szabad feladni. Az apáca zárdába talán nincs beiratkozási korhatár ha minden kötél szakadna. :D

25/N

2015. aug. 7. 08:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magas egyáltalán. Az arcom formájával van a baj.
2015. aug. 7. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Önértékelés. Azzal kéne valamit kezdened.

Egyébként igenis álmodhatsz róla, hogy lesz.

Én 23 múltam, mikor először pasim lett. Előtte bottal se bökdöstek. Leginkább azért, mert elhittem magamról a kamaszos csúfolódásokat, hogy rusnya vagyok és buta és úgyse kellek senkinek... :) És cipeltem magammal felnőtt fejjel is a dolgot.

Hidd el, csak egyszer kell levenned ezt a sötét szemüveget, és utána megváltozik a világ.

Nekem pár rövidebb csapongás után mostanra vőlegényem van. :)

25N

2015. aug. 7. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!