Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi az életben, hogy motiváljon, megváltozik ez valaha is? N
Szia!
Nekem is szokott néha ilyen időszakom lenni,pl múlt héten nekem sem volt semmihez sem kedvem,negatívan láttam a dolgokat,pedig igazság szerint nincsenek nagy problémáim.
Szerintem mindenkinek az életében vannak ilyen átmeneti időszakok. Lehet, hogy a nagy meleg is közrejátszik.
Vagy van valami konkrét problémád?
Ezt inkább a mentális egézség kategóriába kellett volna kiírni.
Én szintén küzdök a depresszióval és tapasztalatból mondhatom hogy amíg ez tart addig semmi sem fog változni.
1-es voltam.
Még annyi,hogy ilyenkor esetleg amit tanácsolni tudok,hogy ha dolgozol,akkor vegyél ki pár nap szabadságot,utazz el,hidd el jót fog tenni.:-)
Magától nem fog változni, ezt jobb ha el is felejted.
Arra se várj, hogy jön majd egy személy akinek az lesz a célja, hogy téged "kihúzzon" a depresszióból.
Neked kell erőt venni magadon, ami tudom nehéz lehet, és változtatni, kezdetnek megszüntetni azokat a dolgokat amik a depressziód fő okozói.
ja igazuk van az előttem szólóknak.
- tervezni nem érdemes
- de az sem jó ha nem tervezel semmi
- az sem jó ha céltalanul élsz
- az sem jó ha otthon gubbasztasz, erőt kell venni magadhoz és menni, akár egyedül is
- elmséz ahogy írták vásárolni szép ruhákat, fodrász , kozmetikus
- csak ne egész áldott nap a gép előtt ülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!