Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen pasi jön be nektek?
Férfias!
Az arcán kívül SEHOL se szőrtelenítsen. Egészségesen izmolt legyen. Nem jönnek be a kigyúrt fiúk egyáltalán, számomra az olyan természetellenes. Normál férfi testalkata legyen, ne hanyagolja el magát, ne legyen elhízva.
A higiéné szintén fontos. Ne legyen zsíros a haja, ne legyen szagos, adjon magára.
Ha tud öltözködni egy férfi, azért én odavagyok. Ha nem egy hétig ugyanazt hordja, hanem minden nap mást vesz fel és még "kombinál" is, van stílusa, nálam nyerő.
De túlzásba se vigye, ne csicsázzon, ne nyalja ki magát azért. Számomra a borosta is szexi... :)
Normális testalkat, ne legyen gyúrós és ne legyen páwa. Ne legyen csontsovány és ne legyen ecset haja...
A testéhez arányosan legyen izmos, szeretem ha nem kopasz, ha bele lehet túrni a hajába. Igazából legyen egy szép arca, ami nekem tetszik (mindenkinek más az ízlése), de ami fontosabb az a személyisége.
Legyen nálam okosabb vagy legalább olyan okos mint én, legyenek céljai, legyen színes egyéniség, szeressen kirándulni, csavarogni (velem). A higénikusság az alap (szerintem minden embernél).
Ne nagyon járjon ilyen nagyszabású helyekre, bulikba, pl. trafo vagy mi, nem ismerem ezeket a helyeket. Ezt csak azért mert egyik fiú barátomnak ilyen volt a barátnője, ilyen bulis és minden pénteken a nő elment bulizni, a barátja meg ugye ment vele,d e nem érezte ott soha jól magát és nem tudtak megegyezni, mert ő inkább sörözni ment volna, vagy más programot csinált volna, de a barátnője ragaszkodott a partikhoz. Végül közös megegyezés alapján ezért mentek szét, mert nem találték a közös hangot.
Amúgy nem szabhatom meg, hogy milyen legyen, ha egy típus megtetszik, ha szerelmes leszek akkor megszokom, elfogadom úgy ahogy van.
4 éve van barátom, anno nem tudtam milyen stílusú, később ismertem meg igazán, mikor már jártunk. A szívembe itta magát tökéletesen és ráhangolt az ő dolgaira, az ő stílusára. Voltak olyanok amiket ezelőtt még soha nem is ismertem, de általa megszerettem őket, ugyanúgy ahogy ő is az általam képviselt dolgokat. Egyszóval legyen egy síkon.
Helyes!Nem azért,de pont olyan vagyok,amiket írtatok :)
Kivéve a gyantázást,de nem vagyok annyira szőrös,kicsit a hasam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!