Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg nagy gond ha egy fiú nagyon vékony?
Elég vékony vagyok(180/60) és a tartásom se jó, igyekszek mindig kihúzni magam de sokszor megfeledkezek róla.
Sokszor olvastam itt hogy a legtöbb lánynak a sportos v. macis fiúk jönnek be. Arra lennék kíváncsi hogy van e olyan akinek kifejezetten a vékonyak tetszenek?
Sajnos nem tudok mit kezdeni a súlyommal, annyit eszek amennyi jól esik de mégse hízok, a sporttól meg hamar kifáradok szal ha sportolnék vmit elég hamar kirúgnának az egyesületből mert nem bírom a hosszú és kemény edzéseket.
Én duci lány vagyok,de nem azér tnem szeretem a csontsoványakat.. :) Egyszerűen nem jön be,ha valaki pálcika,inkább átlagos legyen. De mint elöbb írták,mindnekinek vagy egy kulcsa és egy zárja,csak meg kell találni azt,amelyik elfogadja a másikat. :)
Pl én duci vagyok,párom meg vékony,de elfogadtuk egymást.Normálisan eszik,többet,mint én,mégis én rajtam látszódik meg. :S
Ő 28/F én 18/L
Sajnálom, szivesen adnék neked néhány kilót!
Nekem volt már nagyon vékony pasim, és misszionárius póznál szúrt a csipőcsontja! Kellemetlen élmény volt! :S
23/L
Elég lehangolóak a válaszok:(
Nem eszek rendszertelenül, minden nap legalább 3szor eszek de előfordul olyan is, hogy unatkozok és nekiállok kajálni.
Kondiba 2 okból nem megyek: attól tartok, hogy kinevetnének/kinéznének onnan mert nagyon vékony vagyok és nem is bírnék olyan sok kilót emelni, a másik ok az hogy nem tudok kivel menni mert ismerőseim vagy nem akarnak menni vagy nem érnek rá pl mert fociznak vagy másik városba járnak suliba és ritkán vannak otthon, egyedül meg nem szivesen mennék el.
Nekem a vékonyak jönnek be. De azért nem a pálcika vékonyságúak, de azért az átlagnál vékonyabbak... Van egy haverom, aki kb 185 cm magas, és szintén 60 kiló körül van, és nagyon nagyon jól néz ki... és kondizni is szokott néha járkálni, nem tud olyan bazi nagy súlyokat emelni, de nem neveti ki senki.:) Szóval ettől ne félj. Amúgy én nagyon nem szeretem a mackós típusú fiúkat, sosem tudnék egy olyan alkatúval összejönni...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!