Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg nagy gond ha egy fiú nagyon vékony?
Elég vékony vagyok(180/60) és a tartásom se jó, igyekszek mindig kihúzni magam de sokszor megfeledkezek róla.
Sokszor olvastam itt hogy a legtöbb lánynak a sportos v. macis fiúk jönnek be. Arra lennék kíváncsi hogy van e olyan akinek kifejezetten a vékonyak tetszenek?
Sajnos nem tudok mit kezdeni a súlyommal, annyit eszek amennyi jól esik de mégse hízok, a sporttól meg hamar kifáradok szal ha sportolnék vmit elég hamar kirúgnának az egyesületből mert nem bírom a hosszú és kemény edzéseket.
hát a mai tinik között akad jópár, aki a vékony, lányos fiúkat kedveli, de ha komoly, érett lányra, kapcsolatra vágysz, nem valami twilight fan vagy emós csitrire, akkor próbálj meg fölszedni egy kicsit, vagy sportolni...nem is olyan nehéz, mint hiszed :) az én párom is nagyon vékony volt régen, de felhízlaltam :D 17 kilót szedett fel 3 év alatt és most néz ki jól, most mondanám sportosnak...régen mindenki megszólta a vékonyságát, de mostanában már senki nem bántja ilyen miatt, sőt, mindenki megjegyzi, milyen kicsattanó és egészséges lett
21/L
Én is nagyon vékony vagyok (190cm/64kg) és nagyon nehéz volt nekem is a párkeresés. Sajnos én sem sportolhatok egészségügyi okok miatt, ezért aztán állandóan kiütést kapok az okoskodóktól, hogy járjak edzeni, meg így meg úgy és akkor majd jobban nézel ki és lesz nőm is. Sajnos ezt az nem értheti meg, aki nem jár egy cipőben velem. Amúgy meg régen, amikor még lehetett edzettem, de semmi látszata sem volt.
Aztán találtam egy nőt, aki elfogad így, de sajnos csak kihasznált, és a válás is pokol, mert visszaél mindennel.
erre csak annyit mondhatok kedves kérdező - Its all about time
A biológiai folyamatoktól függ, ami a szervezetedben zajlik.
Én pl olyan vagyok, meg bátyám meg apám is ilyen volt, hogy 22-23 éves korukig 65 kg-osak voltak, majd hirtelen rájuk ment 15-20 kg - énis elvoltam keseredve, mert 6 hosszú év alatt nem sikerült 65 kg felé mennem, mindent megpróbáltam, mindenféle kajálástól kezdve amit el lehet képzelni, súlyzózással is csak annyit értem el hogy eléggé kockás, szálkás lettem - semmi komolyabb eredmény - de most eljött az én időm, 74 kg vagyok :P Szóval egyre elégedettebb vagyok magammal
Türelem :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!