Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is találkoztatok már, ilyen lánnyal/ nővel?
Én már dolgozok,viszont amikor ismerkedek,beszélgetek lányokkal elég gyakran leszolnak,hogy milyen gyerekes és éretlen vagyok,hogy még otthon lakok a szüleimmel.
Magukat mindig,olyan büszkén állítják be,hogy függetlenek,külön élnek a párjukkal.Ilyenkor megkérdezem,hogy hol dolgoznak.Legtöbbször jön a válsz,hogy ő nemdolgozik.
Utoljára vicces kedvemben voltam és megkérdeztem,egy ilyen fiatal csajtól,hogy ki fizeti az albérletet,rezsit,a kaját? Hát a párja :)
És ettől miért is vagy független, a szüleid helyett a párod tart el? A válasza rá p.a.r.a.s.z.t. vagyok.
Most őszintén nemvolt igazam?
Jaj, felreolvastam - dehogy van ugyanolyan helyzetben. Te legalabb dolgozol es hazaadsz. Igy plane semmi joga beszologatni senkinek.
Bocsi - utolso voltam.
Ezeknek a lányoknak semmi erkölcsi alapjuk arra, hogy téged kritizáljanak. Mindamellett látni kell, hogy 24 évesen valóban jobb lenne önállónak lenni. Tudod, a felnőttkor ott kezdődik, amikor minden döntésedet a saját bőrödön tapasztalod meg. Amikor nincs anyka-apuka védőhálója alattad, amikor minden lépésedet meg kell fontolnod.
Kényelmetlen, az nem vitás. De jobb előbb, mint utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!