Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is találkoztatok már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is találkoztatok már, ilyen lánnyal/ nővel?

Figyelt kérdés

Én már dolgozok,viszont amikor ismerkedek,beszélgetek lányokkal elég gyakran leszolnak,hogy milyen gyerekes és éretlen vagyok,hogy még otthon lakok a szüleimmel.

Magukat mindig,olyan büszkén állítják be,hogy függetlenek,külön élnek a párjukkal.Ilyenkor megkérdezem,hogy hol dolgoznak.Legtöbbször jön a válsz,hogy ő nemdolgozik.

Utoljára vicces kedvemben voltam és megkérdeztem,egy ilyen fiatal csajtól,hogy ki fizeti az albérletet,rezsit,a kaját? Hát a párja :)

És ettől miért is vagy független, a szüleid helyett a párod tart el? A válasza rá p.a.r.a.s.z.t. vagyok.

Most őszintén nemvolt igazam?

2015. aug. 5. 10:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
24/F vagyok
2015. aug. 5. 10:23
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Minek foglalkozol vele? Mindkét nemben akad bőven ilyen hulladék.
2015. aug. 5. 10:23
 3/15 A kérdező kommentje:

A sokadik ilyen után azért felhúzza magát az ember.Dolgozok,adok is haza pénzt,tehát nemvagyok egy ingyenélő.

Erre,olyan szól le engem, kinek az a legnagyobb erénye,hogy van p.i.n.á.j.a

2015. aug. 5. 10:26
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Igazadvan.
2015. aug. 5. 10:28
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem nagyon szoktam ilyenekkel érintkezni. Kegyetlen dolog az előítélet, de az ilyeneket messziről kiszúrom, nem is beszélgetek velük.

Ez a kérdést egyébként azért írtad ki, hogy ünnepeltethesd magad a kemény csávót, aki ilyen keményen odaszólt?

2015. aug. 5. 10:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,hogy más is találkozik-e ilyen lányokkal,vagy csak én vonzom be őket?
2015. aug. 5. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

Én az ilyen hulladékokat mindig elkerülöm..Komolyan mondom, egyszerűen nem találkozok velük. Persze elhiszem, hogy van ilyen, de egyszerűen nem hoz össze a sors ehhez hasonlókkal. Elég jó emberismerő vagyok és valahogy ösztönösen elkerülöm az ilyet. A férfiaknál és nőknél is ritkán beszélek szar emberekkel.

N

2015. aug. 5. 10:45
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Én is találkoztam itt olyan lánnyal aki teljesen természetesnek vette, hogy már 20 év alatt is valami pasi eltartja se munka, se suli és nem volt képes felfogni a súlyát, hogy dolgozom, másfél állásban, most vettem lakást, abba ölöm a pénzem és az energiám. De szintén én voltam a gyerekes és az önállótlan.

ilyen világban élünk. Az életképtelenek is fenn tudnak maradni manapság.

2015. aug. 5. 10:47
 9/15 anonim ***** válasza:
42%

A való világban is van jó pár ilyen, de annak idején a családi kategória is tele volt ilyen nőkkel.

99% iskolába jár, csak a férfi dolgozik és komolyan elhitték magukról, hogy mennyire önállóak :)

2015. aug. 5. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Igazad van.

Szemely szerint en egy olyan lanyt se ismerek, akit barki eltartana, de tudom, hogy elofordul a jelenseg, lehet bevonzod oket tenyleg :)

Tojni ra, hogy mit gondol, alapjaraton az 'elj es hagyj elni' elv hive vagyok, ha valakinek megfelel ez az eletforma, hajra.. de semmi joga lenezni teged, plane, hogy tok ugyanolyan helyzetben van, mint te :)

26/N

2015. aug. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!