Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a másik srác miatt volt a pasi megsértődve? Vagy ennyire utál?
Van egy pasi, akibe szerelmes vagyok egy jo ideje, valószinűleg ő ezt tudja is, és mindig olyan cukin szokott velem viselkedni, tök rendes volt velem munkában is, mindig segitett ha volt valami, mindig nézni szokott, a közelemben lenni stb, meg ugy egészében véve máshogy viselkedett velem mint a többiekkel.
Nemrég voltunk bulizni egy társasággal. Ott is mindig a közelemben volt stb. De volt egy másik srác is ott, aki eléggé elkezdett rám tapadni, sokat táncolt velem, meg tánc közben elkezdett ölelgetni, puszilgatni stb. Ismétlem, én NEM csináltam semmi olyat vele, vissza se pusziltam, semmi, de hát tánc közben mégsem lökhettem el magamtól vagy ilyesmi, persze azt nem engedtem hogy le is smároljon, meg aztán már próbáltam kerülni őt tánc közben, mert már zavart hogy nyomul.
Közben is már láttam, hogy a pasinak (akiről az elején irtam), ez nem nagyon tetszett. A buli végén kezdtük megbeszélni, ki kivel megy haza. Én messze lakok, nem volt mivel hazamennem, ezért megkértem őt, had mehessek vele. Több embert is hazavitt, akik messzebb laknak, ezért gondoltam, csak nem lesz olyan nagy baj. Erre ő elkezdett hisztizni, meg tök bunkó módon pattogni, hogy ő mondta az elején, hogy nem lesz mivel hazamennem, stb, meg most mi lesz bla-bla, pedig nem is azt kértem, hogy konkrétan hazavigyen, hanem egy közelebbi városba, ahonnan aztán taxival vagy busszal hazamehetek. De több embert is tök messzire hazvitt, az nemvolt baj, de mikor én megkértem, hogy a végén még egy darabon vigyen el, arra a helyre ahonnan már haza tudok jutni, tök kiakadt, hogy azt hiszem hogy ő hülye? meg ő megmondta bla-bla, végül konkrétan kidobott a kocsiból, hogy innen már tudok taxit hivni.....
Én totálisan ki voltam akadva....eddig soha de soha igy nem viselkedett meg beszélt velem, mintha a cipőjén lettem volna egy mocsok.....azon gondolkodom, hogy vajon a másik srác miatt volt igy kiakadva? vagy tudja hogy szerelmes vagyok belé, és egyáltalán nem akart velem egy légtérben lenni még ennyire sem??? pedig ezelőtt egyáltalán nem ezt mutatta...akkor most mi van???
Valaki segitsen hogy ez mi lehetett????
Ja és 30 feletti pasiról van szó, nem egy hülyegyerekről...
A helyzet egyszerű....leírtad Nála magad a viselkedéseddel.
Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de leírtak alapján ez elég egyértelmű. Gondolom egész este ott ült és nézett Téged, de kezdeményezni nem mert, mert nem elég "tökös" hozzá.
Sajnos végignézte, hogy a másik pasi Rád nyomult , és azt is, hogy sajnos nem hagytad ott az első lehetőség után...valami elszakadt Nála. Sértettség, elkeseredés.
Amikor odamentél hozzá legszívesebben azt válaszolta volna, hogy menj oda az új lovagodhoz és vited magad haza vele, csak nem akar jelenetet a közös ismerősök előtt.
Szóval valószínűleg szerelmes volt beléd, de ennek vége.
37F
De ha szeretnél mással lenni, akkor ne foglalkozz vele, pláne ne kérj tőle szívességet, mert kb az úgy hangzik ilyen szituációkban mintha valami csicskát látnál benne:/
Most ha ilyen fajta hogy b@s zik lépni akkor felejtsd el. Majd találsz mást
Akkor kezd a dolog egyértelművé válni.....mindketten éreztek valamit a másik iránt csak kerülgettétek a forró kását....megy a taktikázás ezerrel.
Ez a "Neked szabad nekem is szabad" hozzáállás elég gyerekes, egy 30 éves pasi már ennél előrébb szokott tartani....valailyen okból azt szerette volna, ha Te csábítod el.
De a lényeg az...hogyha azt szeretnéd, hogy a pasi hazavigyen a buli végeztével, akkor nem kavarsz más hapsikkal a parketten,mert könnyen gyaloglás lehet a következménye. Példát akart statuálni a hazavitellel, ami megint rohadt gyerekes viselkedés, de úgy látszik ilyen szinten van.
A helyében jól megdugtam volna a barátnődet, mert akkor Te lennél sokkal idegesebb....így meg ő tépi a lábtörlőt. Ezt egy ideig még lehet fokozni, persze semmi értelme nincs, de "férfiként" biztosan nem fogja azt mondani, hogy hülye voltam.
Szóval sok szerencsét!!!!
37F
De az hogy táncoltam mással, még szerintem nem kavarás, nem én ölelgettem a srácot, nem én másztam rá
Ugy birom ezt a pasikban, hogy ők nyugodtan kavarhatnak akármennyi nővel, az teljesen rendben van, de ha egy nő csinálja ezt csak feleannyira is, akkor már rögtön egy fuckin bitch...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!