Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus egyszerre - milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Tartós (több éves) párkapcsolatban élő fiúk, lányok, mennyire gyakori nálatok, hogy egyszerre van orgazmusotok?2015. aug. 3. 20:34
1/20 anonim válasza:
Teljesen változó. Gyakran sikerült, de nem elvárás egyikünk részéről sem. De minél jobban össze van hangolódva a két ember, és minél őszintébbek a jelzések, annál könnyebb összehozni.
2/20 anonim válasza:
Mostani barátnőmmel eléggé ritka. Exemmel gyakori volt.
3/20 anonim válasza:
Mi 1,5 éve vagyunk együtt (bocsi ha nem fér bele a több éves kapcsoltba), nekünk nem szokott szinte soha egyszerre történni, mert én nehezebben megyek el és a barátom meg szokta várni, míg elmegyek, aztán jön ő.
4/20 anonim válasza:
Nálunk sokszor szokott lenni.
Persze van olyan, hogy ő megy el hamarabb vagy fordítva. De ebből nem csinálunk ügyet :)
3 éve vagyunk együtt.
5/20 anonim válasza:
8 ev alatt eddig egyetlen egyszer fordult elo.
Azota sem es azota sem erdekel, mert ez nem verseny, hogy ki szakitja el elobb a szalagot vagy kinel kezdik lengetni a kockas zaszlot ;)
6/20 anonim válasza:
11 év alatt egyszer sem volt erre példa. Én megyek el hamarabb, nekem elég pár perc...nincs is kedvem órákig szarakodni. :) De ez nem is zavar egy cseppet sem... 31/nő
7/20 anonim válasza:
néhányszor előfordult. A férjem általában megvárja, hogy én meglegyek, és ő csak utána megy el.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mi az általános, mennyire meghatározó a kapcsolatban ha van/nincs.
2015. aug. 27. 17:04
9/20 anonim válasza:
10 éves kapcsolatom volt, soha nem mentem el szex közben. Kinyalt előtte, úgy elmentem. Másképp sose.
10/20 anonim válasza:
Mostanában előfordul. Így hogy gyógyszert szedek, lehetségesebb. Azelőtt szinte sosem volt egyszerre. Neki (ő a pasi) meg amúgy is minden alkalomkor volt, én meg azért hoppon maradtam jó párszor. Na azt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!