Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyiért lehet megvenni egy nő tényleg önzetlen szeretetét és ragaszkodását?
Leültem, osztottam, szoroztam és erősen elgondolkoztam, hogy mi lehet az a vagyon amivel tényleg magamhoz láncolhatok érzelmileg egy nőt és megvehetem a szeretetét.
Gondoljátok, hogy létezik az a magyar kereset ami képes erre, vagy ki kellene menjek hozzá külföldre ?
Ti mit gondoltok mekkora az a havi bevétel, vagy bankszámla, egzisztencia ami képes kivívni egy csinos/átlagos/csúnya nő valós szerelmét ?
"A kérdés nem azt hivatott eldönteni, hogy így van ez állítás, mert az tény. "
Csak a te fejedben, baratom, csak a te fejedben.
ééééértitek?, hogy az *önzetlen* szeretetét.....
:D :D
És mit szoroztál, mit osztottál?
Én férfi vagyok, de nincs az a pénz, aminek fejében én normális embernek tartanálak... :D
Esetleg rá tudnám szánni magam egy félórás beszélgetésre, hogy miért is látod így a világot de az a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!