Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazibuliban hogy tudnek ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazibuliban hogy tudnek ugy csajozni hogy ne erezze nyomulasnak?

Figyelt kérdés

Holnap megyek hazibuliba es en mar regota kineztem magamnak egy lanyt es o is ott lesz. Nagyon jol nez ki igy biztos vagyok benne hogy nem ez lenne az elso alkalom hogy valaki udvarolna neki. A kerdesem viszont arra vonatkozna hogy ilyen bulikban hogy szokas ismerkedni? Leulok melle es beszelgetek az rendben van...de hogy tudnam ugy terelni a dolgot hogy azert lassa hogy tetszik nekem? Es persze mindezt ugy hogy nem nyomulok ra annyira hogy rosszul erezze magat?

Otletek? Esetleg sajat tapasztalatok?

19/F

2015. aug. 2. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nyomulsz, latsszon is nyomulasnak. Mit szegyenloskodsz? Vallad be, hogy lehet, nem tetszel neki. Ha igen, akkor legalabb osszejottok. N
2015. aug. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!