Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyomulás egy nőtől ha azt mondja egy pasinak h elvihetnél egy körre, veled bárhova elmennék?
rendben irány az Iszlám állam! mondanám :) és pakolnám a fekete színű ruháim és a késeket.
örülne? :,D
egyébként ha kocsiban ül valaki és ezt mondod,még kedvesnek is hathat
ha viszont gyalog van,az elvihetnél egy körre "hátsó kijáratos" szopatást vagy falnál dugást jelent
és nem is feltétlen ingyen!!
óvatosan.
2es :D
de rá vagy kattanva erre az iszlám dologra
mennék én is, van sok fekete cuccom, meg vadász késem, viszont ott a nőket valamiért nem szeretik...
eheee te megfigyelsz? gyere öltözzél! a késeket pakold szépen sorba.Ha meg nő vagy neked könnyebb,semmit nem látnak belőled.Ha meg nem vagy majd eljátszod,két férfi túl gyanús,főleg ha őrültnek néznek ki alapból.
az autó még elmegy,de arra meg azt mondanám ha fizeted a benzint :D
még hogy megfigyellek hah :D
de már nem először látom,hogy az iszlámokra hivatkozol plusz ez mond valamit Neked:allahu akbar...
nem nézek ki őrültnek alapból,ráadásul nő vagyok
még hogy nem úgy van... hah!
túl szemfüles vagy .
alapból nem nézel ki? :,D de attól az vagy,értem én!
Pont megfelelő.
ami beteg dolog az jó! majd megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!