Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert félénkek, és csak így megy. De mostmár egyre elszemtelenedtek. Bárhova kommentelek, vagy írok, már jön is az üzenet, és a képek a farkukról...
21/L
(nem kérek privátot)
Mert degeneráltak, tisztelet a kivételnek...
így élik ki vágyaikat (azt a keveset)
nem kell velük foglalkozni
őket az bosszantja a legjobban ha nem törődnek velük ;)
17/F
Csak én nem küldenék rögtön a farkamról képet, ha meg akarok ismerni egy lányt? Ennyire idealista és naiv vagyok, hogy nem (csak) dugásra, hanem párkapcsolatra keresek nőket az életben?
22/F
Még oda is írtam, hogy nem kérek privátot, és kaptam három üzenetet. De most már elvből sem nézem meg.
Múltkor volt egy kérdés, kb hasonlót kérdeztem. Írt privátban sok srác, hogy ez nem igaz, ők milyen rendesek, meg hogy van kivétel... Aztán visszalapoztam, és a nagy részük már küldött a farkáról képet, vagy erotikus üzenetet
18:41-es voltam
Mert nem élik ki magukat a valóságban és azt hiszik, ha a farkukról küldözgetnek képeket, akkor olyan nagy arcok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!