Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a való életben rá se mernek nézni egy lányra, itt meg az anonimitás védelmében kezdeményezhetnek, aztán ha kiderül, mennyi sok hiányosságuk van, még mindig ráfoghatják a lányra, hogy deháta az volt túl felszínes/anyagias/tudjistenmi...
12/17 anonim válasza:
A neten mindenki kemény, zorall f4szagyerek... mert nincs valódi név, se arc, de az életben az utcára nem mernek lemenni, nem, hogy még egy csajt leszólítani...
13/17 anonim válasza:
csak oltani szoktam vagy dicsérni,nem kell mindenkit egy kalap alá venni,örülnél te szerintem....nekem az itten nőkről van nem túl jó véleményem,és képek alapján is elég szegényes felhozatal,tisztelet a kivételnek,de ők tudják :D
14/17 anonim válasza:
Apollyon, neked eleve kifacsart világnézeted van, akárkinek akármit írsz, szerintem csak rajtad nevetnek, de a véleményedre nem ad senki, az is biztos :)
15/17 anonim válasza:
miféle kifacsart világnézet? lehet mégis többre vittem mint a te fajtád,hunyászkodó :D nem is hinnéd mennyien adnak rá!
16/17 anonim válasza:
kinek mit jelent a "többre vitted". az, hogy mindenféle nőkkel kavarsz érzelemmentesen szerintem inkább szomorú mint becsülendő, de visszatérve a kezdő kifejezéshez: kinek mi. az azért valóban aggasztó, hogy tudatosan kerülöd a szerelmet és az érzelmi kötődést, mert milyen gonosz a világ. gyenge jellemre vall.
17/17 anonim válasza:
nagyon "sokat" tudsz úgy látom.Én gyenge? pft nem sajnáltatom magam,meg nem panaszkodok soha semmiért,az életben,de aki ezt csinálja az az erős mi ?:D na eredj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!