Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy férfi minden nőt fenntartással kezel, lenéz ameddig nem ismeri, bizonyítania kell a nőnek, hogy "emberként" tekintsen rá?
A Kérdezőnek szántam, elvégre ez volt a kérdése, hogy normális-e, ha egy férfi minden nőt fenntartásokkal kezel. Az előítélet nem születik meg csak úgy hipp-hopp, van annak egy előzménye.
De fordítsuk meg a dolgot: Sokszor vettél kínai termékeket a múltban. Kiderült hogy a többségük határ szar, a szemetesvödör a legkiválóbb hely nekik. Na már most, egy idő után te is igencsak fenntartással vásárolnál bármit ami made in China, igazam-e van? :P
Aki mar sokszor megegette magat, aki mar sokszor csalodott, az idovel igen is fenntartasokkal kezeli a jovobeni partnereit.
Nem is kell, hogy csalodjon, eleg ha korulnez masok eleteben es ettol is lehetnek kerdesek benne.
# 11
Tényleg minden bántó szándék vagy cikizés nélkül, csak poénból, meg nyilván nálam sincs a bölcsek köve, de ha már pont egy az IQ és nemek összefüggéséről szóló viccet osztottál meg férfi létedre, akkor van kedved újra elolvasni a kérdést és amit a kérdező a 4. hozzászólásában leírt, és logikusan végiggondolni, hogy a kérdésében szereplő férfi vajon valaki más, vagy ő saját maga? :-)))
(Ha nem este, hanem reggel 9 körül lenne, mondanám, hogy vendégem vagy egy virtuális kávéra. :-)
Direkte nem a kérdésben szereplő férfiról írtam, mert őt nem ismerhetem, nem tudhatom, milyen.
Általánosságban beszéltem olyan férfiról - tehát EGY férfiról, nem A férfiról - aki fenntartással, óvatosan kezeli a nőt, amíg meg nem ismeri. Én magam is így kezelem őket, nem egy, nem két lányról derült ki így, hogy csak a pénzre meg a külsőségekre hajt, nagyon is érthető a gyanakvás, bizalmatlanság. Legalábbis még mindig jobb mint a durrbele bumm, ajtóstul a házba.
500 csalódás? ne nevettessetek.
én hihetetlen értelmiségiek között élhetek, ha egy ilyen esetet sem tapasztaltam, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!