Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy férfi minden nőt fenntartással kezel, lenéz ameddig nem ismeri, bizonyítania kell a nőnek, hogy "emberként" tekintsen rá?

Figyelt kérdés
A férfi általánosságban gondolja azt, hogy az évezredek során a férfi többet tett le az asztalra és a nők sok gond forrásai. Persze ezt nem hangoztatja minden útfélen. Ha találkozik egy nővel, akkor titkon lenézi, kevesebbre tartja, bizalmatlanul fordul felé, de ha látja, hogy a nő normális, célokkal rendelkezik, okos, kedves, akkor teljesen normálisan fog viszonyulni hozzá és egyenrangú félként gondol rá.
2015. júl. 30. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A Kérdezőnek szántam, elvégre ez volt a kérdése, hogy normális-e, ha egy férfi minden nőt fenntartásokkal kezel. Az előítélet nem születik meg csak úgy hipp-hopp, van annak egy előzménye.

De fordítsuk meg a dolgot: Sokszor vettél kínai termékeket a múltban. Kiderült hogy a többségük határ szar, a szemetesvödör a legkiválóbb hely nekik. Na már most, egy idő után te is igencsak fenntartással vásárolnál bármit ami made in China, igazam-e van? :P

2015. júl. 30. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Aki mar sokszor megegette magat, aki mar sokszor csalodott, az idovel igen is fenntartasokkal kezeli a jovobeni partnereit.

Nem is kell, hogy csalodjon, eleg ha korulnez masok eleteben es ettol is lehetnek kerdesek benne.

2015. júl. 30. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:

# 11

Tényleg minden bántó szándék vagy cikizés nélkül, csak poénból, meg nyilván nálam sincs a bölcsek köve, de ha már pont egy az IQ és nemek összefüggéséről szóló viccet osztottál meg férfi létedre, akkor van kedved újra elolvasni a kérdést és amit a kérdező a 4. hozzászólásában leírt, és logikusan végiggondolni, hogy a kérdésében szereplő férfi vajon valaki más, vagy ő saját maga? :-)))

(Ha nem este, hanem reggel 9 körül lenne, mondanám, hogy vendégem vagy egy virtuális kávéra. :-)

2015. júl. 30. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Direkte nem a kérdésben szereplő férfiról írtam, mert őt nem ismerhetem, nem tudhatom, milyen.

Általánosságban beszéltem olyan férfiról - tehát EGY férfiról, nem A férfiról - aki fenntartással, óvatosan kezeli a nőt, amíg meg nem ismeri. Én magam is így kezelem őket, nem egy, nem két lányról derült ki így, hogy csak a pénzre meg a külsőségekre hajt, nagyon is érthető a gyanakvás, bizalmatlanság. Legalábbis még mindig jobb mint a durrbele bumm, ajtóstul a házba.

2015. júl. 30. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nem is úgy értettem, hogy egyből leesik. De teszem azt átmegyek a tesztjén és kapcsolat lesz vagy barátság. Utána se óhajt őszinte lenni? Mert ha nem úgy mi értelme a kapcsolatnak? Ha igen kissé rosszúl esne hogy hazaviszem erre ő látatlanba lenézi az anyámat, hugomat. Vagy pl a baráti társaságom nő tagjait. De ez hipotetikus. A valóságban nem jönnék össze ilyen korlátolt buta emberrel.
2015. júl. 30. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

500 csalódás? ne nevettessetek.

én hihetetlen értelmiségiek között élhetek, ha egy ilyen esetet sem tapasztaltam, mint ti.

2015. júl. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!