Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan esik rosszul ez a barátomtól? :/Ti szólnátok-e valamit? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

A barátomat legtöbbször csak hétvégén látom, mivel a munkája miatt távol van. Ilyenkor is örülök,ha 1 teljes nap együtt vagyunk,mert néha közbe jön mindig valami.

Most kicsit hamarabb jött, a reggel érkezett. Azóta rendezi a papírokat, én meg várom. Aztán telefonál,hogy mit csinálok, mondom épp takaritgatok, mikor jön? Mondja,hogy most végzett a papírokkal, de majd csak később jön hozzám, mert most megy találkozzon egyik haverjával.

Nekem ez eléggé rosszul esett,és tanácstalan vagyok,hogy jogosan esik rosszul, vagy másnak ez semmilyen gond nem lenne? Miért nem én vagyok neki az első, mint ő nekem? Én sosem halasztottam el találkát vele, csak hogy dumcsizzak egy barátnőmmel. Reméltem,hogy eljön, megölel, megbeszéljük milyen volt a hét,hisz alig tudtunk beszélni, szexelünk egy nagyot, kajálunk, aztán tőlem mehetett volna, de legalább érezzem,hogy fontos vagyok neki és nem második, akihez ha már nincs más eljön este dugni.Azóta mind csak a sírás környékez.

Persze nem hisztizek neki, nem mondtam mást,csak,hogy oké, aztán várom. Nem is tudom,említsem meg ezt neki? Vagy ti mit csinálnátok?

Egy éve vagyunk együtt, és 5 km-re lakik. 19L :(

2015. júl. 30. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha megbeszéltétek, hogy papírrendezés után hozzád megy, akkor jogosan akadtál ki.

Ha én megbeszélném valakivel(főleg ha a párom lenne az illető), hogy munka után jön hozzám, erre felhívna, hogy 'áá bocsi, közbejött egy haver', akkor mérges lennék. Meg kellett volna mondani, hogy már van programja(kivéve ha sürgős a dolog)

Nyilvánvaló, hogy attól, hogy párkapcsolatban él az ember, még a barátok és a hobby is ott vannak a fontossági listán, nem koptak le róla, de a lista élén mégis a pár áll normális esetben.

Ha hív, én is elmentem volna haverral egy nehéz, átdolgozott hét után, de az is biztos, hogy elsőként a páromhoz futottam volna mindenképp. Ha még meg is beszéltük volna, akkor pláne. Csak utána jött volna a haver.

19/L

2015. júl. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!