Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar szeretkezni?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, és kb. 4 hete van köztünk szex. Én 24 vagyok, ő 37. A 'problémám' annyi hogy én viszonylag gyakran kívánom a szexet (persze azért normális határokon belül, vagyis naponta, vagy néha naponta 2x) viszont ő igencsak ritkán. Ennek ellentmond, hogy mindketten nagyon nyitottak vagyunk ezen a téren (szeretjük az új dolgokat stb) és nagyon jól működik köztünk a dolog. Hétköznap kb. 3x tudunk találkozni. Ilyenkor ha összebújunk és én még csak alig érek hozzá, neki egyből feláll...de valahogy egyáltalán nem kezdeményezi az együttlétet. Inkább csak odabújik, simogat..stb. Szex kb heti 1x (és azt láthatóan nagyon élvezi).. de nekem ez KEVÉS! és ez a kapcs. eleje..mi lesz később?! Van itt ilyen srác akinek szintén elég a heti 1?
2010. márc. 6. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én napi kettőt tudok vállalni! 30/F
2010. márc. 6. 22:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nyomulj. :D Meglátod, hogy hogyan viseli, aztán ha nem megy neki visszaveszel.
2011. dec. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!