Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szeretkezni?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, és kb. 4 hete van köztünk szex. Én 24 vagyok, ő 37. A 'problémám' annyi hogy én viszonylag gyakran kívánom a szexet (persze azért normális határokon belül, vagyis naponta, vagy néha naponta 2x) viszont ő igencsak ritkán. Ennek ellentmond, hogy mindketten nagyon nyitottak vagyunk ezen a téren (szeretjük az új dolgokat stb) és nagyon jól működik köztünk a dolog. Hétköznap kb. 3x tudunk találkozni. Ilyenkor ha összebújunk és én még csak alig érek hozzá, neki egyből feláll...de valahogy egyáltalán nem kezdeményezi az együttlétet. Inkább csak odabújik, simogat..stb. Szex kb heti 1x (és azt láthatóan nagyon élvezi).. de nekem ez KEVÉS! és ez a kapcs. eleje..mi lesz később?! Van itt ilyen srác akinek szintén elég a heti 1?2010. márc. 6. 22:04
1/12 anonim válasza:
régebben napi három kellett ma már het 3-mal is boldogan beérem
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a meló kifárasztja, vagy csak ő már alapból kevésbé kívánja a szexet, mint Te(vagy mindkettő egyszerre). Mondtad már neki, hogy kevésnek érzed a heti "adagot"?
Sh.
3/12 anonim válasza:
Sh, te itt is itt vagy? :-) Puszillak! :D
Kérdésre válaszolva, lehet, hogy a munka miatt fáradt vagy valamit. Az biztos, hogy kíván, ha simizéstől feláll neki. :P
4/12 anonim válasza:
Te már nimfomániás vagy,keress egy másik férfit,aki kitud elégíteni.Egy 37 éves férfi már többnyire lenyugszik,és nem akar állandóan szexelni.
27/F
5/12 anonim válasza:
hasonló cipőben járok, csak az ellentétes oldalon. Vérmérséklet függő szerintem. Nem fog nagyon változni és ez később nagyon megviselhet. Legalábbis engem időnként megszokott... 2 éve vagyunk együtt... de én pasi vagyok, és lehet ezért érint ennyire érzékenyen a szex téma...
6/12 anonim válasza:
37 évesen a heti egy teljesen normális. Sajnos...
7/12 anonim válasza:
Irigylem a párod. Az én exem kb negyedévente kivánta 24éves korára. Persze lehet, hogy csak simán kihült a kapcsolatunk. Mindenesetre én naponta egyszer-kétszer simán... 30/F
8/12 A kérdező kommentje:
nem érzem magam egyáltalán nimfománnak. Azt hiszem a heti 2-3 alkalom (ami ha meglenne nem is nyafognék) kicsit sem számít 'természetellenesnek'. Fáradt szegény, persze, de nem annyira, hogy ne lenne hozzá ereje.. :S
2010. márc. 6. 22:20
10/12 anonim válasza:
Durván hangzik, de tényleg mást kéne keresned. Ha szexuálisan nem illetek össze, az már elég rossz. :S Még csak 24 éves vagy, nagyon FIATAL, bár nem mintha 37 évesen már nem kéne szexelni, de ez egyén függő. Egyébként valszleg ő ilyen, és nem is fog változni a szokása, ez viszont előbb vagy utóbb probléma lesz köztetek, nem mellesleg teljesen jogos lesz a hiszti, szal én azt javaslom keress olyan párt, akinek hasonló a szexuális étvágya, mint a Tied, különben igencsak boldogtalan leszel... :S Most még annyira nem vagytok belemerülve, azt hiszem, 2 hónap még nem a világ!! Gondold meg, ha így neked kevés, lehet nem kéne jobban belefolyni ebbe a kapcsolatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!