Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszataszító ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító ha egy fiú anyajegyes?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ h mennyire. Egy-két anyajegy nagyon aranyos tud lenni. A nagyon sok már lehet taszító, legalább is nekem.
2010. márc. 6. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:

sztem egyáltalán nem..barátomnak is sok van..irigylem is..nekem csak 3:S

ha neked sok van legalább anyud jól megjelölt:D

2010. márc. 6. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne az, meg szerintem aki szereti a párját, annak sem. :-) Hol van anyajegyed? Ne parázz, egyáltalán nem gáz! :-) 20/L.
2010. márc. 6. 21:53
 4/15 anonim ***** válasza:
nem:D szerintem lányokon is van:)
2010. márc. 6. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Az anyajegyet nem égetik hanem kivágják!!!Ha nem túl feltűnő akkor nem gond!
2010. márc. 8. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
dehogy is, száraz análnál nem számít 22f
2010. márc. 8. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is szerettem volna már megkérdezni :D Nekem van egy fél centis kiugró anyajegy a hátamon. Mi a véleményetek?

Még egy kis adalék: Már vagy 5x kapartam el őket "véletlenül" Szóval irritál néha, gondoltam már rá, hogy leszedetem, de nincs kedvem elmenni...

2010. márc. 8. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
nekem meg a f*szom végén van egy de nem zavar xD
2010. márc. 8. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Veszélyes is lehet ha egy anyajegy sokszor sérül!Bőrrákot okozhat!Bocs!
2010. márc. 8. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem volt egy kiálló a nyakamon de kiskoromba elestem és leszakadtXD aztán az orvosok szedték le a végén teljesen.mamár egyálltalán nem látni a helyét.arra gondoltam hogyha nem esek akkor el ma már én szedettem volna le mert nekem nem tetszet.voszont van egy kisebb a hasamon ami sztem tök jól néz ki:)my favorite anyajegyXD amugy egyik haveromnak a köldökébe van egy.mindeki azt mondja hogy ott hordozza az erejétXD
2010. márc. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!