Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz barátnő előtt sírni?
Ez nagyon sok dologtól függ. Mi a párommal 1,5 éve vagyunk együtt, láttam már sírni SZÁMOMRA nem komoly dolog miatt, ami NEKI viszont nagy törés volt. ÉS nem szakadt le az ég :) Megértettem, megvigasztaltam, jobb lett neki és ettől én is jobban lettem. És nem változott a szememben, ugyanúgy férfi.
Szóval nem kell ettől úgy tartani, nyilván ha mondjuk azért sírsz a COD-ban elpáholtak az gáz :D de ha mondjuk azért, mert meghalt a kutyusod, akkor teljesen rendben van.
Ha egy férfi sír a nőből előtör az anyai ösztönt és egyből pátyolgatni kezdi a férfit. Nyugi van, nem kell emiatt aggódni ugyanolyan erős férfi maradsz mint előtte. A lány legalább tudja ,hogy annyira megbízol benne ,hogy sírsz is előtte pedig más előtt még sosem csináltad ezt. ;)
16L
Én az idősebb generációhoz tartozom, és bizony a mi időnkben szégyen volt egy fiúnak sírni. Kemények lettünk, mint a kád sarka. Hiba volt, mit ne mondjak. Mára kiderült, hogy a könnyek rendkívül hasznos stresszoldók, kortól s nemtől függetlenül szüksége lenne az embernek néha elereszteni magát, és egy jót sírni. Nekem sajnos még most sem megy, annyira belém rögzült a régi "katonadolog" nevelés. A fiaimat már nem úgy neveltem.
Szóval, ha úgy érzed, hogy szükséges, nyugodtan engedd el magad. Nem attól leszel férfi, hogy elfojtod az érzelmeidet.
Miquel: ez tényleg szép gondolat volt! És teljesen igazad van!
Kérdező: a barátom érzékenyebb típus, tudtam róla, mielőtt összejöttünk. Már előtte is láttam sírni. Nem mondom, hogy mindenen, de azért előfordul, hogy feltörnek az érzései. Nem tekintem ettől kevésbé férfinak. Ha előttem sír, akkor megölelgetem, megpuszilgatom, lecsókolom a könnyeit. Mert szeretem, a problémáival együtt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!