Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merek csajozni a méretem miatt?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy ha már belém szeret akkor nincs gond na de nekem 9cm csak. És ha még randin vagyunk és véletlen hozzá ér? akkor mi van? Akkor meg kiábrándul belőlem pillanatok alatt akkor még nem szeretett meg. Az ilyen helyzetektől rettegek és elhúzni is kínos. Nem tudom mitévő legyek, de így nagyon boldogtalan vagyok. :((2015. júl. 28. 03:48
11/12 anonim 

válasza:

:)
Tudod mit tanultam a minap?
A siker ellenpontja tudod mi?
Nem, nem a kudarc, hanem a semiittevés..
A kudarc a siker része..nem leteznek egymás nélkül..
Ezt jól jegyezd meg!!
Egy kalappal a lányhoz
12/12 anonim 

válasza:

Egy jó előjáték után telibe szarni fog a méreteidre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!